Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vonzanak Titeket az erotikus szerepjátékok?
Tanár-diák, orvos-páciens, egyszóval BDSM-mel fűszerezett élmények. Érdekel, hogyan élitek meg, mi tesz tényleg boldoggá Titeket benne.
F 36 (domináns)
Nem emlékszem, hogy korosztályt írtam volna. És nem tudom, miben hazudnék.
A kérdés feltevője voltam.
Elemi szövegértés, fontos kompetencia már 16 évesen. Ha nem megy, nem a GYK hibája.
Ismeretlenül leoltani valakit, a kinézetét-stílusát kritizálni pár sor után: hát persze. A baj az ilyen senkiházi ostoba megmondójánosokkal van, mint az utóbbi három hozzászólás.
Azzal beszélgetek, akivel szeretnék, arről, amiről szeretnék, és ebbe ne ugasson-pofázzon már bele 2-3 olyan ember, akinek egyszerűen semmi köze sem hozzám, sem a kérdésemhez, csak mert unatkozik. Az utolsó 3 majomnak szólt.
Húú de elszabadultak itt az indulatok.
Kérdésedre a válaszom, igen én szeretem, tanár diákot szoktunk játszani, meg titkárnő főnök, rendőr rablány. Be is szoktunk öltözni kellékeink is vannak ilyen esetekre. Szerintem nagyon jó kis móka, változatos, és egy csomó dolgot tudsz meg a párodról, sokkal őszintébbek lettünk így egymáshoz. Ilyenkor egy csomó olyan dolgot bevállalok amit még képzeletembe sem mertem volna. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!