Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centis farok kell ahhoz, hogy minden pózban zavartalanul lehessen csinálni és ne csússzon ki?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 23:03
11/20 anonim válasza:
bőven 20 centi felett? :D
megmondom őszintén hitetlen vagyok... már csak azért mert a 20 centis kategória olyan dolog ami volt egyszer a fókuszban hogy még anonim!! kutatások alapján is alig 200-300 lehet egész magyarországon a kb 3.5 millió felnőttkorú férfiból ....
12/20 anonim válasza:
Nekem 20 centis, de a nyakba vett lábas póznál már voltak gondok, mert fájt neki.
13/20 anonim válasza:
# 11: Hitetlenkedhetsz, én is hitetlenkedtem, ezért lemértem. Tény, hogy életemben egyszer volt dolgom ekkora pénisszel, pedig nem kevés partnerem volt már.
14/20 anonim válasza:
Attól függ milyen pózokat akarsz, és barátnőd alkata milyen. Elvégre egy nagyobb popsis csajhoz eleve kell egy két extra centi. Ha mindketten álltok és ő csak pucsít, te meg úgy akarod berakni ahhoz is kell méret.
Hogy tényleg minden pózt és lehetőséget belevegyek, akkor 18-20 centi kell minimum, de inkább több.
15/20 anonim válasza:
Min 15-16cm-es kell a legtöbb Nőhöz normális 4,5-5cm-es vastagsággal, nem a mikro 12cm-es kis szánalmak 3,5cm-es ceruza vékonysággal.
16/20 anonim válasza:
durva lehet a mai iskolásoknak.. 3.5 centis ceruzákat gyártanak a kínaiak? :D
17/20 anonim válasza:
Kiforgathatod a szavaimat úgy, ahogy akarod. A lényeg, hogy normális vastagságot meg kell ütni, és ez legalább 4-4,5cm nem 3,5.
18/20 anonim válasza:
Mi számít normálisnak ha az átlag 4cm ? :D ezek szerint ami átlagos az nem normális? :D
19/20 anonim válasza:
4cm vagy felette az megfelelő, az ilyen 3-3,5cm meg nevetségesen vékony.. Ezt a nők is tudják.
20/20 anonim válasza:
Barátomnak 13 cm, néha kicsúszik, de még nagyobb hevességgel fogunk bele mikor visszarakja :D
De mondjuk neki vastag van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!