Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennetek? Vagy ez nagy ri****sag? (Lent reszletes kifejtes! )
Ugyan már. 10.000forintot nem érne az meg nekem,hogy utána egy ordas nagy r***ncnak érezzem magam.
Neki se hiányozhat annyira ennyi pénz,hogy tönkre vágja az önbecsülését,mert ha ennyire gondolkoznia kell rajta akkor bizony tönkre tenné. Aki annyira könnyűvérű,hogy ne okozzon a későbbieknek ez gondot neki az már ott helyben megcsinálta volna a bácsi kérését.
Ha az én barátnőm állt volna elő ezzel tuti biztos leállítottam volna azonnal,hogy verje ki a fejéből és inkább adnék neki kölcsön vagy ha úgy állok akkor pénzt is..
19l
10.000 szerintem marha kevés ezért a nagy hercehurcáért :D
Barátnőd tudja, hogy mit hajlandó bevállalni, de mellékesen mondva a sima sztriptíz nem számít prostitúciónak...
csak nem te vagy a barátnőd is? :D
ezt azért nehezen hiszem el, hogy pont te jössz fel ide és helyette kérdezed meg mit tegyen. Ezt szerintem neki kellene eldönteni, de mivel nincs semmiféle barátnő, én azt mondom csináld meg az öregnek. Lehet jó pénz lesz ez a jövőben amire állandóan számíthatsz. Havi egy kettő tuti befog figyelni nála, aztán még lehet késöbb emeli a tétet, és egy 20-asért le is pippanthatod. Szerintem megleszel vele max 10 perc alatt, szóval nem rossz pénzt kapnál cserébe.
igen, ilyenek pl a rendőrök ;)
de annyi nyugdíjért hidd el, hogy nem öregek otthonában fog dekkolni
#28: Drága,kiragadtad a lényeget!:)
Igen, 20000 már le is szopok bárkit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!