Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a srác nem megy el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác nem megy el?

Figyelt kérdés

Pár napja szexeltem egy sráccal, aki nem ment el.

Voltak nehezítő körülmények, fáradt volt és nagyon sokat ivott.

Felmerült bennem, hogy esetleg én nem voltam neki elég vonzó, de ugyanakkor ő akarta leginkább a szexet (persze én is akartam, de ő volt aki irányította a dolgokat) és már attól felállt neki, hogy csókolóztunk.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy végül nem ment el? A körülmények elég ok erre, vagy velem lehet a baj?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

22L

2015. szept. 27. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
en elmennek benned
2015. szept. 27. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:

A kérdés vótmá'

Ronda vagy ügy lezárva.

2015. szept. 27. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az alkohol a férfiak szexuális teljesítményükre negatív hatással van. Sok buta ember azt hiszi, hogy ha iszik, oldódni fog. Ami való igaz, de nem részegségig. Utóbbinál már meglátszik a teljesítményén.
2015. szept. 27. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nincs veled.

A körülmények miatt nem ment el, megnyugodhatsz.

Ha egy srácnak feláll a pénisze akkor élvezi a dolgot, attól függetlenül, hogy nem teljesedett be, mert tompulnak az érzékek ott lent is, így annyira még érzékeny a pénisze hogy élvezi a dolgot, illetve az agya kíván téged, viszont az orgazmushoz nagyobb érzékenységre van szükség odalent :)

2015. szept. 27. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen volt csajommal elég sokszor, de ez nem az ő hibája volt. Én alapból sokáig bírom/szeretem csinálni, és mindig jobban érdekelt az, hogy a csajnak jó legyen. 26/F
2015. szept. 27. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha az én számból jöttek volna ezek a szavak előző...

24/f

2015. szept. 27. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Részeg, buli utáni b*szástól ne legyenek nagy elvárásaid. Ha igen, könnyen így járhatsz, hogy azt hiszed, nem vagy elég vonzó stb.
2015. szept. 27. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!