Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves srac vagyok es nem nagyon megy a csajozas, nem tudom mit tegyek?
Na ki vele, részletesebben. Mondjam azt pofátlanul, hogy a bortartómon van pár palack nálad idősebb bor, mit akarsz még, vagy feltételezzem, hogy tudod mit akarsz?
Ha utóbbi az igaz, akkor konkrét panaszra lehet konkrét választ adni.
aranylánc? bmw? jááj...nemár.. Szerintem sokkal fontosabb,hogy legyél kedves,figyelmes,(nem árt,ha van egy kis eszed),legyél ápolt,vicces(nem kell erőltetni) és legyél magabiztos (de ne az a fajta : énvagyokazisten,örüljneki,hogyhozzádszóltam...azt senki nem szereti) Legyél természetes,ezek a fontos dolgok,nem az,hogy milyen kocsid van,vagy hogy mennyire vagy izmos (persze a sportos fiúk vonzók tudnak lenni,)de sokkal fontosabb a személyiség...ha pl. beteg vagyok,nem a sportkocsi,meg az aranynyaklánc fog nekem teát hozni,ha elfolyik a magzatvíz,akkor...akkor mondjuk nem árt a sebesség :D :D de a 20 éves volvónkkal is 10 perc volt a Tapolca-Keszthely távolság a férjemnek :D ha jön a baba,akkor jön a baba :D :D Ő egyébként 130 kg körül van,(nem mondanám,hogy tiszta izom) és nincs aranylánca sem,mégis sokkal boldogabb vagyok vele,mint eddig bárkivel,17 éves voltam,mikor összejöttünk,most 23 vagyok,és 4 éve vagyunk házasok...soha nem mondta,hogy jaaj,én kövér vagyok,biztos engem akarsz? egyszerűen kellően magabiztos volt,és igenis vonzó,és rögtön beleszerettem,és néha úgy röhögök a hülyeségein,hogy folyik a könnyem :D
Szerintem bízz magadban,és idővel(és egy kis tapasztalattal) biztos menni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!