Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az extra vastag péniszt?
Figyelt kérdés
16 cm kerület. Vagy inkább a vékonyabbakat?2015. szept. 27. 11:26
11/19 A kérdező kommentje:
"A pontos átmérőt úgy kapjuk meg, hogy a körméretet elosztjuk 3,14-el."
Egy matekos! A pénisz mióta szabályos henger? Enyhén ellipszis... Szóval a kapott számhoz még adj hozzá valamennyit.
2015. szept. 27. 12:53
12/19 anonim válasza:
Kérdezőnek igaza van.
Meg ha már matek, kör kerületből soha nem kaphatsz pontos decimálisan kifejtett átmérőt, mert a pí irracionális.
13/19 anonim válasza:
tök mindegy mekkora.
egy lány se jelentkezett hogy szeretné
ugyhogy ezt be szo.. tad
14/19 anonim válasza:
Tök mindegy hogy mérik. Igen, szeretem, ha vastag. Nem tudom, hogy kell mérni, de legyen a szélessége 5 centi vagy a fölött. Az alatt érezni sem lehet. ;)
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi a jó neked ebben. Nekem is körülbelül ilyen vastag és sokszor nem tudtunk szexelni a mostani és ex partnereimmel, mert túl vastag volt, hogy beférjen
16/19 anonim válasza:
Nem tökéletes henger, de nagyságrendileg megadja, milyen vastag. Vagy vegyél egy tolómérőt 3000-ért ami így még pontatlanabb is lenne.
17/19 anonim válasza:
Én szeretem ha feszít, azt nem ha fáj :)
18/19 anonim válasza:
:D most akkor sírjak, vagy nevessek ennyi primitív gyökéren? :'(
19/19 anonim válasza:
Asszony vagyok
... De igen. Először ijesztő. Meg kell szokni. A számba befér, de gumit nehéz rá venni. Ami van, azt kell szeretni, attól se több, se kevesebb nem lesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!