Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell titkolnom a fantáziám, ha kapcsolatban akarok élni?
Éreztétek már úgy, hogy túl perverzek vagytok egy normális kapcsolathoz? Hogy mindenki kiábrándulna belőletek?
Nem mondom, hogy ez nekem létszükséglet, de rossz belegondolni, hogy nem lehetnék egy kapcsolatban önmagam. 25/F
Szerintem beszéld meg vele,abban nincs semmi rossz.
Ha elzárkózik vagy kiakad,akkor nem ő a te párod.
Én is éltem olyan kapcsolatban ahol szar volt a szex,de még azt sem lehetett megbeszélni vele,nem hogy a vágyaimat.. Majd volt egy laza kapcsolatom amiben kihozták belőlem a perverz énemet..és a mostani kapcsolatomban a partneremet nem zavarja,sőt mindenben benne van...mindenkinek van egy ilyen énje,mélyen legbelül..és vagy ki lehet hozni vagy nem...én azt mondom légy őszinte,max ha nem fogadja el új kapcsolatot kezdesz..ne titkold...êlvezd az életet.
A volt férjem eltitkolta. Én sugalltam felé nekem mi jönne be, de ő az enyémet elutasította. Mivel szerettem, engem nem zavart, sőt meg is értettem, hogy akit szeretsz azt nem akarod bántani.
Nekem elég volt a hagyományos, de egy idő után az sem volt, mert ő viszont nagyon másra vágyott. Amikor kiderült, én azt nem tudtam neki megadni. Próbáltam, de számomra a szex innen kezdve csak undor forrása lett, normális módon pedig már nem akarta.
A lényeg: ráment a házasságunk. Ha kiderül az elején, a szívem szakadt volna meg de valószínűleg szakítottunk volna. Tudod, milyen nehéz több év házasság, közös gyerek stb után azt mondani, hogy vége? Mert egy perverziót választott, nem engem? Mennyivel egyszerűbb lett volna még az elején ha mindketten mást keresünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!