Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek rólam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam? Szerintetek hány évesnek nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2015. szept. 26. 17:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal akinek nem tetszik a hajad. Azok mind a lenyalt szeretik. Szép vagy. Főleg meg hogy egy kicsit husis. Nekem nagyon tetszel.
2015. szept. 26. 20:25
 32/39 A kérdező kommentje:
Köszi de én kértem véleményt, el kell fogadni a negatív kommenteket is, nem tetszhet mindenkinek ;)
2015. szept. 26. 21:15
 33/39 anonim ***** válasza:

figyi, már egy csomó kérdésedet láttam, ahol a külsőddel kapcsolatban kérdezel, meg hogy összeilletek-e a barátoddal...

hidd el, egy szép fiatal lány vagy, ne kelljen folyton a megerősítés :) mindenkinek úgy sem tetszhetsz, fogadd el magad végre! :D

2015. szept. 27. 14:43
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel eddig magamról képet
2015. szept. 27. 18:46
 35/39 anonim ***** válasza:

Kellett neked ez a sok, otthon f***tverő, pattanásos gyíkarc, akik örülnek, hogy arc nélkül szidhatnak valakit, aki meri vállalni az arcát?

Ha tökéletes lennél se kaptál volna jó válaszokat.

2015. szept. 28. 22:12
 36/39 anonim ***** válasza:
19 éves lehetsz. Ha göndör a hajad eleve akkor ne göndöritsd be még jobban.
2015. szept. 28. 22:17
 37/39 anonim ***** válasza:
54%

Kísértetiesen hasonlítasz egy Petra nevű lányra. o.O

A kategóriából ítélve, gondolom ez a kérdés inkább a férfiaknak szól, de nem volt megtiltva, hogy lányok is válaszolhassanak...

Női szemmel nézve szerintem nem vagy valami nagy szépség, mondjuk csúnya sem vagy. Te egy abszolút hétköznapi, átlagos lánynak nézel ki. Olyannak tűnsz, akit valószínűleg sokan észre sem vesznek, mert nincs benned olyan, ami miatt kitűnnél a többi közül.

Talán 22-23 éves lehetsz.

Próbáltam őszinte véleményt megfogalmazni, remélem, hogy nem bántottalak meg vele. :D

18|L

2015. szept. 28. 22:20
 38/39 anonim ***** válasza:

Hű hát egészenelképedtem ezen válaszokat olvasva... Szerintem szép vagy, 9/10, és bele se merek gondolni hogy az itteni pasik engem hányasra értékelnének... :O

18L

2015. szept. 28. 22:32
 39/39 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép vagy.

Én rád startolnék ha taliznánk.

L

2015. okt. 1. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!