Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam? Szerintetek hány évesnek nézek ki?
Aki pontosan eltalálja az életkorodat az elvihet egy körre, vagy mi? :D Akkor én 21-et mondok, olyan még nem volt :3
Amúgy meg szerintem nem vagy se szép se csúnya. 10/5
Mar hogy lenne 15😂?Itt latom vannak olyanok akiknek tippuk csincs hany eves lehetsz:)
Sztem kb 18,sokkal erettebb az arcod mint egy 15 evesnek:)
Mi az hogy a szemüveg egy lánynak se áll jól? Ez hülyeség...
Szerintem nem vagy csúnya egyáltalán, de a hajad nem igazán tetszik. Nem igénytelen, csak a fazon nem a legjobb. Ha pontozni kellene, 7,5/10. :)
18L (szemüveges :P)
Úgy 20 évesnek tippelnélek. A szemüveg szerintem jól áll neked, a szemedből pedig több féle dolgot is kinézek. Van benne titokzatosság, csábosság és némi "vad csábító" nézés. És ne haragudj de kicsit olyan vámpírosan nézel ki. :D Nem tudom láttad (vagy olvastad) e az Interjú a vámpírralt, de nagyon emlékeztetsz Claudiára, főleg a vörös és göndör haj miatt.
Külső alapján olyan csaj vagy, akit azt mondanám szívesen megismernék. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!