Sötét.
Plusz nyakörv vastag bizsu és a "nyakamban a mellem" push-up se szimpatikus.
Szép vagy, de mutathatsz másik képet is, mert ez valóban sötét.
Én 20 évesnek tippellek.
Nem igaz, hogy senki nem bír föltenni magáról egy normális képet. De még csak jól sem kell sikerülnie, mert ott a Photoshop.
Szintek, Fényerő/Kontrasz, etc, etc...nem bonyolult.
Tessék:
#4-es a számból vetted ki a szavakat :D Szerintem direkt csinálják, hogy ilyen szar minőségű képeket tesznek fel...
K: Egy ilyen kép alapján lehetsz 16, de akár 40 éves is.
Szerintem ez a kérdés kamu. -.-
1. Kérdező nem is reagál semmit.
Én mondjuk nem tennék ki ide fotót magamról, de az egy dolog. De, ha látom a hozzászólásokat, kiállnék magam mellett valamennyire. Szerintem egy lány azonnal kíváncsi lenne, mit írnak róla.
2. Nem tudom a kepfeltoltes.hu hogy működik, de ilyen nevet ad a képnek, hogy: gdsgdg....??
3. Szerintem tetszik neki a csaj (vagy nem tudja eldönteni), leszedte egy képét, elsötétítette és kidobta ide, hogy a pasik véleményt mondjanak róla. Azután eldönti tényleg jó csaj-e.
Ez a lány a képen igényes, akár bizsuzik akár nem. Nem hinném, hogy annyi esze sincs, hogy nem szerkeszt meg egy képet rendesen magáról.. azt még egy 10 éves is meg tudja csinálni.
Mindezt a női logikámmal sakkoztam ki ennyiből. :D
#7: Óóó, nehogy azt hidd, hogy az ilyen kérdések feltevőinek van annyi eszük, hogy normális képet tegyenek fel. :D 1-szer, 2-szer már volt rá példa, de a legtöbb vagy ilyen sötét, vagy Retrica-s, vagy agyonfilterezett.
Ha meg normális képet kérnek a válaszolók, akkor megsértődnek, hogy vakok vagyunk, meg "nem igaz, hogy nem lehet kivenni, hogy nézek ki".
^ #5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!