Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jól nézek ki,...

Szerintetek jól nézek ki, hány évesnek tippeltek?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 24. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha már tényleg megkérdezed, hogy nézel ki, annyi eszed lehetne, hogy nem egy homályos, rossz minőségű vagy épp szarul filterezett, fekete-fehér fotót teszel fel. Ebből normális véleményt nem lehet alkotni... de amit én ebből látok:

-ez a nyaklánc baromira nem illik a felsőhöz

-a szemöldököd túl vékony

-hülyén grimaszolsz

-a hajad így okésnak néz ki, de nem mindegy, milyen színű, mert lehet akár ez a lakossági padlizsánszín is, ami kb. az ilyen hajúk 10%-ának áll jól...

Korra: vagy 23-24, vagy koravén tini.

(amivel viszont nem értek egyet az egyik előző válaszolónál: ez mióta feltolt mell? akinek nem 70a-s nemlétező melle van, és mellé még feszes is, annak így fog állni egy ilyen kivágású felsőnél...)

2015. júl. 24. 16:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Itt van egy másik kép:

[link]

2015. júl. 24. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 22 éves lehetsz. Átlagosnak mondanálak, vagy talán az átlagostól kicsit szebb.
2015. júl. 24. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
18
2015. júl. 27. 18:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Tartom, hogy 20 éves vagy.

De mikor is írod meg, hogy mennyi vagy? :)

2015. júl. 27. 23:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 23 körül. Nőies, csinos , igazi NŐ. Nekem bejön.
2015. aug. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!