Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ti meg fektetnétek?
Figyelt kérdés
3-4 éve szakítottunk, a volt barátja vissza jött és újra össze jöttek. Ettől függetlenül én nem haragszom rá, túl vagyok rajta már régen.:) Viszont múltkor találkozunk beszélgettünk, lesz náluk buli mondtam neki, türelmetlen vagyok szóval meg iszok 2-3sört utána, felmegyünk és szexelünk egyet. Ma viszont, a kocsiban csókolóztunk , le cumizót. Ő olyan nő hogy könnyen adja magát, viszont vannak jó tulajdonságai is. Ma is olyan szépen rendbe rakta az ágyamat. (Néha jön ide, mert a bátyám felesége az ő húgának a kereszt anyja.) Van neki barátja viszont, benne van mindenben, szóval hétvégén tuti hogy lefekszünk. Eddig minden barátja sírt érte, pedig nem is értem hogy miért, könnyen adja magát... Be valóm én is de ez még 15 éves volt.:) Viszont okos , jószívű és nagyon kedves na meg nimfomániás. Csak le feküdni akarók vele, ő is csak azt szeretné semmi többet.2015. szept. 25. 20:00
1/8 A kérdező kommentje:
15 évesen volt
2015. szept. 25. 20:03
2/8 RRR válasza:
le hát
egy szeretkezést sose hagyj ki az életben!!!
3/8 anonim válasza:
persze, de azért helyesen írni nem ártana megtanulnod
4/8 anonim válasza:
"viszont vannak jó tulajdonságai is. Ma is olyan szépen rendbe rakta az ágyamat"
:'D ez aztán a jó tulajdonság :DDD
am dugd meg simán, hajrá ;)
7/8 anonim válasza:
Igen.
Amúgy a mondatszerkezeteiddel komoly bajok vannak.
8/8 anonim válasza:
Ezek előtt is megdugtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!