Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítás után éreztétek már ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után éreztétek már ezt?

Figyelt kérdés

Volt párom az első aktus után hagyott el. Alapjaiban voltak problémáink szóval nem hinném hogy azért mert béna lettem volna. Bár tapasztalatlan vagyok, és egy alkalommal már becsődöltem annyira rágörcsöltem a dologra, de másodjára ment. Viszont ahogy már említettem fentebb, szex után pár nappal szakított.

Azóta nem tudom összeszedni magam, pedig már 2hónap is eltelt, önbizalmam 0, nem érzem magam férfinak :( 21f

2015. szept. 25. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Előtted az elet, rengeteg lehetőség. Keress márt, az segít.
2015. szept. 25. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugi első nőnél előfordul ez. :) Utána egyre , egyre jobb leszel.:) Emlékszem első barátnőmmel, akivel le feküdtem max 10-15 percig bírtam. Most viszont fél óra az egy gyors menet, átlagban 1óra max 1,5 óra szokott lenni. Rekord 3és fél óra.:) Néha még mindig elő fordult, hogy hamarabb el megyek a kelleténél, 15-20perc ilyenkor én is kicsit sz*rul érzem magamat.
2015. szept. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!