Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van csók nagyon hamar elélvez. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Alapból elég sokáig bírja a barátom, de ha én vagyok alul és közben csókolózunk max.1-2 perc és vége van. Teljesen mindegy, hogy első vagy harmadik menet..ezért észre vettem, hogy már nem csókol meg közben, csak puszilgat. Nekem ez a kedvenc részem a szexben, mert így érzem a legközelebb magamhoz, de ezek szerint neki nem jó?2015. szept. 25. 11:28
1/5 anonim válasza:
ha nem zavar téged h gyorsan elsül, és folytatja neked más testrészeivel. ak mond meg neki tegyen így és ink néha toljatok full csókos meneteket is
2/5 anonim válasza:
Úristen... :D kicsit túlbonyolítottad magadnak a dolgot!
Éppen arról van szó, hogy neki is úgy a legjobb, úgy élvezi a legjobban, csak próbál szembe szállni ezzel mert nem akar 2 perc alatt elsülni....
Egyébként én is jóval kevesebb ideig bírom sok a csókolózás közben, főleg misszionáriusban, eleve az egyik kedvenc pózom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon fontos a csók szex közben, sokkal jobban élvezhető úgy. Próbáljátok meg egy helycserével, mert a pasik nagy része tovább vissza tudja tartani, ha alul van.
4/5 anonim válasza:
Nagyon szeret téged vagy nagyon jól csókolsz vagy mindkettő:P
5/5 anonim válasza:
ajha! csóktól eldurran? nem semmi :D nekem is kell egy ilyen :D
amúgy nem hiszem, hogy nem jó neki, épp ellenkezőleg. ha nem lenne jó, el se élvezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!