Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire jó módja a szüzess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire jó módja a szüzesség elvesztésének? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

Ha felfogadok egy férfi prostituáltat? Már 22 vagyok és rettentően frusztrál, hogy szűz vagyok. Már van, hogy ezért utasítom el a férfiak közeledését, mert kinevetnek, vagy majd úgy néznek rám, mint egy szörnyre, mert szűz vagyok, kinek kell az ilyen. Tény és való, hogy az elmúlt években depressziós voltam, még nem volt rendes kapcsolatom. Nyilván ez is taszítja az embereket. (már nem mondanám magamat depressziósnak, még ez az egy "defektem" van, hogy a szüzeségem miatt aggódok).

Ha végre elveszíteném a szüzességem, mert többször együtt lennék ilyen fiúval, akkor mondhatnám, hogy már nem vagyok szűz és hazudhatnám, hogy volt már kapcsolatom, akkor talán nem gondolnának annyira vészesnek, nem?

Mennyibe kerül egy alkalom egy férfi prostituálttal?

2015. szept. 24. 10:33
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Először is: mindenkinek köszönöm a válaszát! (#27 - ez megnevettetett, köszi :))

#26 - "Az a baj, hogy te azt gondolod, hogy ilyen korban valami vállalhatatlanul gáz dolog lányként szűznek lenni." - igazad van, sajnos teljes mértékben így gondolom. :/ Talán mert minden barátnőmnek már van valakije, én meg elég "hibásnak" gondolom magam, hogy nincs senkim. És már ők is megszólnak, ha valaki bepróbálkozik, hogy "na, vele miért nem?" Azt hiszik, hogy válogatok, miközben nem... egyszerűen nem tudok kapcsolatot teremteni, amit meg nem hisznek el, mert amúgy képes vagyok teljesen fesztelenül beszélgetni férfiakkal, nőkkel egyaránt.

Amiket leírtál, ismerős dolgok... Megértelek Téged teljesen, és sajnálom, hogy Neked ilyen rossz vége lett a prostituálttal. Remélem rendbe fogsz jönni! És amit az utolsó bekezdésedben írtál, az nagyon szép volt, köszönöm. :)

Tudom, hogy butaságnak tűnik, hogy férfiprostin gondolkodtam. Én tudom, miért gondolkodtam el rajta (az érzelmi elszigeteltség miatt, ugyanis "félek" az érzelmektől), de megértem, hogy aki nem ilyen... izé, mint én :D az ezt nem érti.

#30 - nem, nem vagyok leszbikus. :) Férfiakkal fantáziálok, ha maszturbálok, férfiakra gondolok, még félálomban is, mikor az ember lánya arra ébred, hogy nedves és lüktet a hüvelye, akkor is, az öntudatlanul felvillanó vágyálmaimban férfiak szerepelnek. :D

2015. szept. 24. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!