Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire jó módja a szüzesség elvesztésének? (lány vagyok)
Ha felfogadok egy férfi prostituáltat? Már 22 vagyok és rettentően frusztrál, hogy szűz vagyok. Már van, hogy ezért utasítom el a férfiak közeledését, mert kinevetnek, vagy majd úgy néznek rám, mint egy szörnyre, mert szűz vagyok, kinek kell az ilyen. Tény és való, hogy az elmúlt években depressziós voltam, még nem volt rendes kapcsolatom. Nyilván ez is taszítja az embereket. (már nem mondanám magamat depressziósnak, még ez az egy "defektem" van, hogy a szüzeségem miatt aggódok).
Ha végre elveszíteném a szüzességem, mert többször együtt lennék ilyen fiúval, akkor mondhatnám, hogy már nem vagyok szűz és hazudhatnám, hogy volt már kapcsolatom, akkor talán nem gondolnának annyira vészesnek, nem?
Mennyibe kerül egy alkalom egy férfi prostituálttal?
Bocsi, 18-nak ment.
19- nem hiszek az Igaziban. Főleg nem abban, hogy huszonévesen talál rám.
#22! Hülyeség! Harmincéves korodban is rád találhat!
Nekem 26 évesen volt az életemet meghatározó szerelmem, akire a mai napig is jószívvel gondolok!
Pont ebben nem hiszek... hogy ilyen fiatalon rám talál a nagy szerelem és azzal életem végéig együtt maradok... na ne már... Te sem maradtál vele együtt, leírtad.
Mindegy, nekem kapcsolat is csak azért kell, hogy legyen már valakim, hogy ezen is túl legyek, de először a szüzesség elvesztésén kell túljutnom.
Szerintem marad a szexkapcsolat.
egyik volt osztálytársam is azt hitte ez kell, csak ő fiú volt...elveszítette ugyanúgy gátlásos maradt a nőkkel szemben...am ő is prostival veszítette el...
szerintem a legjobb az lenne ha rendes partnert keresnél aki nem csak szexuális tekintetben a partnered hanem az életben is, de mint írtad, elutasítod a férfiak közeledését...
Szerintem nagyon buta gondolat.
"Esetleg szexkapcsolat, ahol a fiúval megbeszélném, hogy engem tanítgatnia kell... de ilyennel ki akar lefeküdni? :D Nyilván szexkapcsolatban szexelni akarnak, nem pedig egy szüzikét betanítani. "
Ez nagyon nagy hülyeség. Az a baj, hogy te azt gondolod, hogy ilyen korban valami vállalhatatlanul gáz dolog lányként szűznek lenni. Nem az, és ezt ki is kéne verned a fejedből. Hidd el, sok fiú ÖRÜLNE, ha megtudná, hogy szűz vagy. Semmi szégyellnivalód nincs.
"Depressziós voltam, és akármilyen fiú, férfi közeledett, elutasítottam őket. Nem durván, vagy ilyesmi, csak menekültem tőlük. Most is sokan bepróbálkoznak (nem igazán lehetett és most sem lehet látni a depressziót rajtam, mert rengeteget nevetek és humorizálok, ami lehet, hogy furcsa egy ilyen lelkibetegségnél, de van, akinél ez ezzel jár), de most meg azt szégyellem, hogy ilyen szinten tapasztalatlan vagyok. "
Először depressziós voltál és ezért nem sikerült elvesztened, most meg azért nem, mert szégyelled, hogy nem sikerült elvesztened. De nincs valójában szégyellnivalód.
Elmondok neked valamit: tudom, milyen érzés depressziósnak lenni. 23 éves fiú vagyok. Nekem is volt (van) egy rögeszmém, ami miatt annyira lecsökkent a belső önértékelésem, hogy teljesen értéktelennek éreztem magam, és képtelen voltam bármi komoly dolgot véghezvinni. Alig tanultam, a legegyszerűbb dolgokat is halogattam a legeslegutolsó pillanatig, amikor aztán eszeveszett kapkodással végeztem el, miközben jól leizzadtam és átkoztam magamat; utáltam kikelni az ágyból, ahhoz se volt erőm, hogy bárkivel találkozzak. Egyébként írhatnék jelen időt is, mert bizonyos mértékben még ma is tart. És a depresszió valóban nem vonzza a kapcsolatokat.
Vonzza viszont a vágyat, hogy segítsen, megértsen valaki, és ezért gondolom rossz ötletnek a férfiprostit: mert neked nem erre van szükséged. Szerintem úgy éreznéd magad, hogy kiárusítod a tested. Elmondok még valamit: én is elmentem egyszer egy prostihoz (nem szexelni, de ez most lényegtelen). És baromira megbántam, hogy én pénzt adtam ezért, mikor egy lány, aki szeret, ingyen is megtenné. Nem volt jó ötlet. Szerintem te is hibát követnél el. Neked most arra van szükséged, hogy valaki előtt megnyílj, bevond a világodba, megmutasd, hogy mi van belül, ne félj felvállalni a gyengeséged. Engedni, hogy meglássa valaki, hogy min mentél keresztül, és akkor felszabadulsz. Gondolod, hogy ki tudnál tárulkozni egy férfiprosti előtt? Nem gondolod, hogy ez érzelmileg még többet ártana? Arra van szükséged, hogy találj valakit, aki segít felépülni. Ebben a szex szerintem segíthet, de nem akárkivel.
Ne már! Egy 22 éves lány ha nem szélsőségesen csúnya akárkivel le tud feküdni, ha akar. Miért fizetnél ezért?
Nem kell mást tenned, csak rámosolyogni azokra a srácokra akik néznek.
Ezt meg nem értem. Közeledik hozzád egy pasi, te megmondod neki hogy szűz vagy, ő meg kinevet,vagy úgy néz rád, mint egy szörnyre?
Szerintem ilyen nincs. Ezt vagy csak te gondolod így, vagy a mentálhigiénés gondozóban próbálsz bepasizni.
Egy valamire való férfi mindent megadna azért, hogy a kiszemeltje még szűz legyen.
Ez érték, nem ciki. A szüzességed ajándékba add, ne mint egy véres rongyot dobd el! Add annak, akiről úgy gondolod, megtiszteltetésnek veszi (10 érett férfiből 11).
Nem feltétlenül életed szerelmének kell tartogatnod, mert az ember élete szerelmét csak élete végén fogja tudni megnevezni. Akkor bizony vénlány maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!