Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szeret, de mégse kívánja a szexet?
lassan 1 hete , hogy nem szeretkeztem barátnőmmel, kérdeztem mi az oka, annyit mondott , hogy most kivan elégülve mert az elmúlt 1 hónapba majdnem minden nap megtörtént a dolog. Bizonyos szempontból megértem , de ha valami erotikus filmet nézünk akkor szinte pillanatok alatt belobban, de ha én próbálkozok bármilyen módszert azzal semmit nem érek el , továbbá arra hivatkozik hogy nagyon kivan ott lent dörzsölődve. Együtt lakunk , minden nap megkérdezem , hogy telt a napja , együtt főzünk és hasonlók. Meg minden nap megmaszírozom este. De akkor hol rontottam el bármit is ?
26F és 23N
Egy hét alatt minden kidörzsölődés elmúlik.
Nálam akkor van, hogy kevésbé kívánom a párom, ha haragszom rá valamiért, vagy rossz érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ha meg tudom fogalmazni, hogy mi a problémám és megbeszéljük, akkor utána újra kívánom.
neki nincs akkora igénye a szexre, 1 hónapig mindennap neki most elég volt, viszont a film akkora is beindíthatja...
szerintem meg kellene beszélni, hogy kinek mekkora az igénye...
22F
4#..igen,az együttélésnek is van "átka"...
de mikor reggel felkelsz,és a párod mosolyog rád.
vagy mikor jövök haza a munkából,és meglep valamivel:)
A kis apró élmények felbecsülhetetlenek:)
Mi 2éve lakunk együtt a párommal,de mai napig napi szinten szexelünk..
Nekem is van néha,ha kevésbé bírom,de nagyon ritkán.Olyankor a párom békénhagy,"hanyagol" minimálisan,és ujra oké minden.
Kedves Kérdező.
Meg kell találni az összhangot,ennyi.
Próbáld picit hanyagolni..ne simogasd/puszilgasd.. külön fürdés... stb
Valamint ahogy az 1. válaszoló írta,kis újítás.
Valami extra dolog..esetleg egy hétvége valahol-ha megtehetitek.Vagy rózsaszirmok+gyertya..
vagy akár valami kellék:) (bilincs?)
Sok sikert!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!