Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm szeret, de mégse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeret, de mégse kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

lassan 1 hete , hogy nem szeretkeztem barátnőmmel, kérdeztem mi az oka, annyit mondott , hogy most kivan elégülve mert az elmúlt 1 hónapba majdnem minden nap megtörtént a dolog. Bizonyos szempontból megértem , de ha valami erotikus filmet nézünk akkor szinte pillanatok alatt belobban, de ha én próbálkozok bármilyen módszert azzal semmit nem érek el , továbbá arra hivatkozik hogy nagyon kivan ott lent dörzsölődve. Együtt lakunk , minden nap megkérdezem , hogy telt a napja , együtt főzünk és hasonlók. Meg minden nap megmaszírozom este. De akkor hol rontottam el bármit is ?

26F és 23N

2015. szept. 24. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Egy hét alatt minden kidörzsölődés elmúlik.

Nálam akkor van, hogy kevésbé kívánom a párom, ha haragszom rá valamiért, vagy rossz érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ha meg tudom fogalmazni, hogy mi a problémám és megbeszéljük, akkor utána újra kívánom.

2015. szept. 24. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

neki nincs akkora igénye a szexre, 1 hónapig mindennap neki most elég volt, viszont a film akkora is beindíthatja...

szerintem meg kellene beszélni, hogy kinek mekkora az igénye...

22F

2015. szept. 24. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem vagy elég spontán, hanem rutinszerű az egész.
2015. szept. 24. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Ez az együttélés átka. Az állandó jelenlét a másik életében kizárja a vágyakozas lehetőségét a másikra. Nézd meg a távkapcsolatban élőket hogy megorulnek a másiknak amikor találkoznak. Es nézd meg magatokat, amikor naponta ujra meg ujra látjatok egymást reggel, éjjel meg este..
2015. szept. 24. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én párom kollégiumban lakik, csak hétvégén van itthon, de akkor mindent bepótolunk. Mikor összeköltöztünk, nálunk is ritkábban volt szex, mert nem hiányoztunk annyira egymásnak. 19/L
2015. szept. 24. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:

4#..igen,az együttélésnek is van "átka"...

de mikor reggel felkelsz,és a párod mosolyog rád.

vagy mikor jövök haza a munkából,és meglep valamivel:)

A kis apró élmények felbecsülhetetlenek:)

Mi 2éve lakunk együtt a párommal,de mai napig napi szinten szexelünk..

Nekem is van néha,ha kevésbé bírom,de nagyon ritkán.Olyankor a párom békénhagy,"hanyagol" minimálisan,és ujra oké minden.

Kedves Kérdező.

Meg kell találni az összhangot,ennyi.

Próbáld picit hanyagolni..ne simogasd/puszilgasd.. külön fürdés... stb

Valamint ahogy az 1. válaszoló írta,kis újítás.

Valami extra dolog..esetleg egy hétvége valahol-ha megtehetitek.Vagy rózsaszirmok+gyertya..

vagy akár valami kellék:) (bilincs?)

Sok sikert!

21/L

2015. szept. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!