Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a rossz élmény miatt kialakult undorom?
a barátod ehetne előtte sok édeset és semmi kávé sör bor cigi
iszonyatosan befolyásolja az ízét minden amit a szervezetedbe juttatsz. a te nedvedét is
Hasonlo az en sztorim is. En is atestem egy ilyen rossz elmenyen, es en is undorodtam. Aztan talalkoztam eletem szerelmevel (masfel eve vagyunk egyutt), o is nagyon szerette volna, de mondtam, hogy nem, talan, majd egyszer, es megertette. Aztan kesobb valahogy en kivantam meg, ugy gondoltam, hogy ra tudok en erre keszulni, es meg is leptem vele a parom. Ez mar abszolut pozitiv elmeny volt, azota is megtortent tobbszor, nincs vele semmi gond. Szoval szerintem ez abszolut a te lelkivilagodtol fugg, hogy milor erzed ugy (persze kenyszer nelkul), hogy bevallalod ujra, hatha felulirja az elozo rosszat. Ne gorcsolj ezen, a parod meg ertse meg. :D
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!