Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Probaltatok mar h nyalas kozben a parotok belefuj a puncitokba, es mint egy levego "penisz" keletkezik benne ahogy feszul a levegotol? Hetvegen kiprobalom, de nagyon kivamcsi vagyok a reakciora.18f
Figyelt kérdés
Petting, orálszex, nyalás2015. szept. 22. 22:15
11/21 anonim válasza:
Kellemetlen érzés lesz a lánynak, elveszed a szextől a kedvét vele. A hüvely nem egy zárt cső, nem zárt légmentesen, máshol is nőni fog a nyomás, ami utána feszíteni fogja.
13/21 A kérdező kommentje:
Na most elvettetek a kedvem:(
2015. szept. 23. 06:50
14/21 anonim válasza:
Hála a jó istennek!!! Hülye barom
15/21 anonim válasza:
ez nem így működik.
annyilevegőt nem tudsz befujni,és nem is marad bent,és nem is lesz jó érzés.
de azért majd írd meg mi volt.
16/21 A kérdező kommentje:
Nem folfujni akarom...
2015. szept. 23. 12:46
17/21 anonim válasza:
Majd a csaj is felfújja a fitymádat !
18/21 Ulqiorra válasza:
Ritkán válaszolok itt kérdésekre,de ezt muszáj... XD Ekkora hülyeséget már 1000 éve nem olvastam. Ettől a levegő pénisz kifejezéstől kilyukad a vakbelem. XD
DE én a helyedbe végig gondolnám a dolgokat ép ésszel mielőtt kiírom h lehetséges-e. :D Ezért mondom neked azt hogy ne várj egy értelmes választ se azoktól meg főleg akik úgy írják mint ha komoly lenne. :D
20/21 anonim válasza:
ja, a guminődet fújkáld, haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!