Próbáltátok már a Manna szappanokat? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják?
Szia Kedves kérdező! Sajnos ezen az oldalon 3-an is láttam kérdést a termékről, de senki nem írt vissza. Most ezt én sem tudom mire vélni. Te már próbáltad ? Kíváncsi lennék én is rá akár priviben is írhattok nekem a fejleményekről, ha vki tényleg már kipróbálta. Azt láttam közösségi portálon, hogy sokaknak tetszik, de infoja kinek van ...?
köszi
Szia!
Igen, én azóta már kipróbáltam, és egész jók. Van olívásom, mondjuk azt csak ritkán használom, mert nem nagyon habzik (ezt írták is), és a szaga sem tetszik annyira. A COCO-t jobban szeretem, jól habzik, hajmosáshoz is bevált, és nem is kopik annyira, mint hittem (habár vigyázok is rá).
Tényleg hidratálnak, kompenzálják tusoláskor a víz szárító hatását, és a bőröm is bírja őket. (Ami nagy szó, mert nagyon érzékeny, száraz bőrű vagyok). Testápolót azért használok mellette, de kevésbé zsírosat, mint régebben.
Egyébként kipróbáltam testápoló gyanánt a Manna kakaóvajat is, de valamiért nem bírom, kis piros dudorok lesznek tőle a bőrömön, ezért abba is hagytam.
Nagyjából ezek a tapasztalataim, ha vmi még érdekel, írjál nyugodtan.
Szia!
Tudomásom szerint csak neten lehet venni, de ha budapesti vagy, nézz utána, hátha van valami mintaboltjuk.
Igen, ekcémás vagyok, ezért is próbáltam ki. Egész jól bírja a bőröm, de azért plusz zsírozás kell mellé, mert a szappan ugyan nem szárít, de a víz igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!