Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az lehetséges, hogy az önkielé...

Az lehetséges, hogy az önkielégítés okoz pattanásokat? Igaz, h sok helyen azt írják, h ez tévhit, de én mindig utána veszem észre h több van.

Figyelt kérdés
Vhogy csak lehet összefüggés, mert a pattanás is a hormonok miatt jön ki és ez aztán jól felkavarja a hormonokat és ebből következőleg beindíthatja a faggyútermelést is.De lehet tök mástól is. Mert utóbbi időben nagyon szép volt a homlokom (nekem inkább csak itt vannak), mert kevés húst ettem és odafigyeltem arra is h minél kevesebb cukrot (nem is ettem szinte) és finomított fehér lisztes kajákat egyek. És egy idő után emiatt kezdtek elmúlni. Most 1,5 hete már megint olyan kaják vannak itthon h csomó lisztes cukros minden. És megint jönnek ki. De nemtom, mert máskor is vettem észre h több van önkielégítés után.
2010. júl. 6. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez kb. olyan mint a szőrös lesz a tenyered...
2010. júl. 6. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
mindkettő azért van mert kamasz vagy.
2010. júl. 6. 16:11
 3/7 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem olyan. mert bármilyen szexel kapcsolatos dolog serkenti, beindítja a hormonokat, és ez kapcsolatban állhat a pattanásokkal is sztem, mert ezért az androgén hormonok a felelősek. persze tudom h azért van patti, mert ebben a korban vagyok..de észrevehető javulás és romlás bizonyos dolgoktól és nehéz rájönni, h pontosan mi is ez. most az lesz h minden nap lesz önkielégítés és majd meglátjuk xD aztán következő semmi héten semmi, csak sok tészta, kenyér, cukros kaják. :D aztán majd kiderül mi hogy hat. xD
2010. júl. 6. 16:25
 4/7 A kérdező kommentje:
na persze ez nem így lesz, csak úgy írtam. xD
2010. júl. 6. 16:26
 5/7 anonim válasza:

Na mire jutottál?

És is észrevettem, hogy ha egy pár napig hanyagolom a "dolgot", akkor tisztul az arcom, és nem is jönnek annyira pattanások. Szóval szerintem van benne valami. Sajnos. :(

2010. aug. 30. 11:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ja...most egy ideje nem nyomom és nincs pattanásom...:O lehet h nincs összefüggés. De azért talán mégsem hanyagolom emiatt....xD
2010. szept. 2. 08:33
 7/7 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam hogy abbahagytam egy kis ideig elkezdett tisztulni aztán megint csomó lett...:( és csak időnként tisztul ki az arcom.:(
2014. jan. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!