Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mielőtt szexre kerül a sor megnézitek a kiválasztott fiú szerszámait?
Hát igen. A volt férjem megmutatta a láncfűrészét, de bár ne tette volna! Attól kezdve nekem kellett használni.
Egyébként, ha nem hülyéskednénk el a kérdést, arra vagy kíváncsi, hogy a lányok felmérik-e a férfi farkát, mielőtt lefeküdnének vele?
Nem nem, az igazi szerszámok érdekelnek.
Gondolom ha már az a szerszám előkerül akkor már úgy vagytok vele mindenképp lesz valami :)
Hallottam már olyanokat, hogy az okos nők nem mutatják meg, hogy értenek ilyen dolgokhoz, mert akkor amit meg tudnak azt mindig nekik kell csinálni :))
Ezt cáfolom. Az én párom faipari szerszámokkal dolgozik, mert farestaurátor (is) és nekem mutogathatja a szerszámait, attól én nem fogom olyan ügyesen csiszolni a fát :D
Viszont villanyt szerelni már tanítgatott. És azt szeretem is csinálni. Most már mélyebben érdekel a téma ezért a villamosmérnök papájánál szoktam szerelni tv-t, mosógépet (na jó csak segítek neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!