Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tényleg az a vonzó pasi számotokra aki le sem toj titeket? Miért?
Persze, csak az a pasi vonzó, aki le se .... engem.
Ezért sikerült megőriznem a szüzességemet 30 felett is, éldegélek vidáman és gondtalanul a macskáimmal. :-))
Tanácsot adok és próbálok vigaszt nyújtani azoknak a barátnőimnek, és azoknak a gyakoris hozzászólóknak, akiknek egy önző farok a párjuk az ágyban, akik éppen szerelmi bánttól szenvednek, akik rájöttek, hogy már nem vonzódnak a pasijukhoz, de nincs szívük dobbantatni, akik rájöttek, hogy a pasijuk alkalmanként félrekefél vagy szeretőt tart, és ilyenkor arra gondolok, hogy mekkora áldás, hogy én mindig csak azokhoz a pasikhoz vonzódtam, akik le sem .....-tak engem, így ezzel a roppant intelligens stratégiával mindezt sikerült megúsznom, és élek, mint hal a vízben. :-)))
és mert az a lány azt mondta akkor ez mindenkire igaz.
nem tudtam, de így most már ok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!