Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok tényleg az a vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tényleg az a vonzó pasi számotokra aki le sem toj titeket? Miért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze, csak az a pasi vonzó, aki le se .... engem.

Ezért sikerült megőriznem a szüzességemet 30 felett is, éldegélek vidáman és gondtalanul a macskáimmal. :-))

Tanácsot adok és próbálok vigaszt nyújtani azoknak a barátnőimnek, és azoknak a gyakoris hozzászólóknak, akiknek egy önző farok a párjuk az ágyban, akik éppen szerelmi bánttól szenvednek, akik rájöttek, hogy már nem vonzódnak a pasijukhoz, de nincs szívük dobbantatni, akik rájöttek, hogy a pasijuk alkalmanként félrekefél vagy szeretőt tart, és ilyenkor arra gondolok, hogy mekkora áldás, hogy én mindig csak azokhoz a pasikhoz vonzódtam, akik le sem .....-tak engem, így ezzel a roppant intelligens stratégiával mindezt sikerült megúsznom, és élek, mint hal a vízben. :-)))

2015. szept. 22. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:
aki le se toj, azt le se tojom.
2015. szept. 22. 08:33
 13/17 Secret184 ***** válasza:
Pedig hiába tagadjátok ez valahol így van. A nők szeretik a kihívásokat és az elérhetetlent. Akit túl könnyen megkaphatnak, az kevésbé vonzza őket. Ezt igényes és értelmes lány ismerősöm mondta a szűk baráti körömből, nem én találtam ki.
2015. szept. 22. 08:37
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

és mert az a lány azt mondta akkor ez mindenkire igaz.

nem tudtam, de így most már ok :DDD

2015. szept. 22. 08:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik csak én vagyok ilyen debil akinek ez ténylegesen bejön. Nekem ez azt jelenti ha "le se toj", hogy nem fog a nyakamba akaszkodni, megfojtani egy kapcsolatban és minden szabadságomat elvenni. Szigorúan képletesen értendő. Az ellenkezőjét már átéltem, egyáltalán nem vágyom olyanra.
2015. szept. 22. 09:18
 16/17 anonim válasza:
Ez nem szándékos, ez sajnos önkéntelen reakció. De amúgy fordítva is igaz, sok fiútól hallottam, hogy ezzel küzd. Egyszerűen elkezd piszkálni a tudat, hogy vajon miért nem érdekled őt, még ha nem is látszik különlegesnek, vagy nagy számnak. Hogy mi az, ami "hiányzik" belőled, és ettől nem vonzod őt. És ez könnyen elfajulhat odáig, hogy nő létére fut valaki ilyen után az ember, mert be akarja bizonyítani, hogy márpedig dehogynem kell ő a másiknak. Pedig ez nyilván hülyeség, mert mindenkinek más tetszik, és semmivel nem vagy kevesebb, ha egyetlen ember épp nem akar téged, de az önbizalom hiányos, önértékelési gondokkal küzdő emberek sokszor futnak bele ilyenbe.
2015. szept. 27. 08:54
 17/17 anonim válasza:
Van egy barátnőm, aki rohadt szép, a pasik döglenek érte meg minden. De ő ezt utálja, mert nincs benne semmi küzdelem. Unja, hogy mindenki tálcán kínálja magát és ő meg közben semmit sem érez azokból a szokásos dolgokból. (Pl.: gyomorideg, sírógörcs, pillangók a hasadban vagy tudom is én!). Egyszerűen csak kell a kihívás. Nem, nem leszarni kell, hanem csak nem kell mindig a pasiknak lépni. De ez nincs így mindenkinél.
2015. szept. 27. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!