Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tényleg az a vonzó pasi számotokra aki le sem toj titeket? Miért?
a trükk a kinézetben van.
gondolj csak bele.
adott egy csúnya fiú aki letojja a lányokat. le letojhatja de ugyanúgy nem fogja érdekelni a lányokat.
ellenben adott egy jóképű, (helyes ha úgy tetszik) pasi, az mindegy hogy letojja vagy nem a lányoknak így is úgy is kelleni fog. ennyi a történet.
Aki letoj azzal nem foglalkozom, legyen akármilyen jó pasi. Én a kedvességet, tiszteletet tudom értékelni.
19/L
Miért lenne vonzó valaki számára az aki még ember számba se veszi?Egy nő akkor vonzódik egy férfi iránt amikor nőnek érezheti magát mellette!(szerintem) 21/F
#2 mindenkinek más tetszik pl valakinek a hosszú szőke, valakinek a rövid szőke stb....
Valaki a nagy melleket szereti, valaki nem...Mindenkinél mást jelent a szép
Tisztelet… Már megint ezzel jönnek a lányok (meg a rendőrök). Miért kellene látatlanban tisztelnem egy nőt? Azért mert nő? Tisztelek valakit azért, mert olyat csinált, ami tiszteletre méltó. Fordítsuk meg a kérdést! Én nem várom el, hogy tiszteljenek!! Ha azt akarom, akkor teszek is érte, de csak úgy a semmire ne tiszteljen senki engem!
Tisztelet… mert ezt sulykolják belétek születésetek óta...
6#
Nem hiszem, hogy valakit a neme miatt kéne tisztelni, az oda-vissza működik. Neked ezt nem tanították meg? :O
Nem vagyok csaj de ez hülyesêg. tapasztalat azt bizonyítja hogy többre mégy kedvessêggel, udvarlâssal.
Gondolom az alaptiszteletről írtak előttem ami mindenkinek kijâr csak mâr kevesen tudjâk mi az. 26 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!