Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok tényleg az a vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tényleg az a vonzó pasi számotokra aki le sem toj titeket? Miért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 23:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez fordítva szokott lenni. A vonzó pasik ilyenek, de nem ettől válnak vonzóvá.
2015. szept. 21. 23:33
 2/17 anonim ***** válasza:

a trükk a kinézetben van.

gondolj csak bele.

adott egy csúnya fiú aki letojja a lányokat. le letojhatja de ugyanúgy nem fogja érdekelni a lányokat.

ellenben adott egy jóképű, (helyes ha úgy tetszik) pasi, az mindegy hogy letojja vagy nem a lányoknak így is úgy is kelleni fog. ennyi a történet.

2015. szept. 21. 23:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Aki letoj azzal nem foglalkozom, legyen akármilyen jó pasi. Én a kedvességet, tiszteletet tudom értékelni.

19/L

2015. szept. 21. 23:50
 4/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne vonzó valaki számára az aki még ember számba se veszi?Egy nő akkor vonzódik egy férfi iránt amikor nőnek érezheti magát mellette!(szerintem) 21/F

#2 mindenkinek más tetszik pl valakinek a hosszú szőke, valakinek a rövid szőke stb....

Valaki a nagy melleket szereti, valaki nem...Mindenkinél mást jelent a szép

2015. szept. 22. 00:56
 5/17 anonim ***** válasza:

#4 ez baromság.

Melyik a szebb?

[link]

[link]

és direkt nem akkora orkot linkeltem. bizonyos keretek között ugyan, de van egy általánosan ideálisnak tartott alak minden korban.

2015. szept. 22. 02:04
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

Tisztelet… Már megint ezzel jönnek a lányok (meg a rendőrök). Miért kellene látatlanban tisztelnem egy nőt? Azért mert nő? Tisztelek valakit azért, mert olyat csinált, ami tiszteletre méltó. Fordítsuk meg a kérdést! Én nem várom el, hogy tiszteljenek!! Ha azt akarom, akkor teszek is érte, de csak úgy a semmire ne tiszteljen senki engem!

Tisztelet… mert ezt sulykolják belétek születésetek óta...

2015. szept. 22. 04:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Mit jelent számotokra a Tisztelet?
2015. szept. 22. 04:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Idegennek látatlanba nem kell, aki akar tőlem valamit annak igen. Ha ezt elkell magyarázni akkor nagy gondok vannak :-)
2015. szept. 22. 07:34
 9/17 anonim ***** válasza:

6#

Nem hiszem, hogy valakit a neme miatt kéne tisztelni, az oda-vissza működik. Neked ezt nem tanították meg? :O

2015. szept. 22. 07:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok csaj de ez hülyesêg. tapasztalat azt bizonyítja hogy többre mégy kedvessêggel, udvarlâssal.

Gondolom az alaptiszteletről írtak előttem ami mindenkinek kijâr csak mâr kevesen tudjâk mi az. 26 f

2015. szept. 22. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!