Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást miért fogják fel sokan így?
Hogyha a nő teszi, akkor könnyűvérű. Ha a férfi teszi, akkor az természetes.
Miért természetes, ha egy férfi félrekúr? Egy fiúbarátommal beszélgettem erről. Ő azt mondta, hogy szerelmes a nőjébe, imádja, mégis lefeküdt egy másik nővel. Ő ezt egyáltalán nem tekinti megcsalásnak, mert egyszerűen csak a hódítás kellett neki, meg egy másik lyuk (nincs semmi gond a szexuális életükben, egyszerűen tényleg csak egy másik, idegen, nem megszokott puncira vágyott). Viszont azt nem tudná elfogadni, hogy a nője lefekszik egy másik pasival. És jött a kulcs és a lakat témával. Meg hogy akármit csinálnak a nők, akkor is a férfi dug, őket pedig dugják, szóval a férfi az, aki birtokol. A haverjai bólogattak. Meg hogy ő semmi érzelmet nem vitt bele a szexbe, mikor a másik nővel volt, szóval ez nem megcsalás.
Erről mi a véleményetek? Szexista magyarázat? Vagy van benne igazság? Ha lefekszek egy másik emberrel, de nem érzek iránta semmit, akkor az megcsalás? De akkor ennyi erővel a nő is lefeküdhetne mással, ha nem érez iránta semmit, nem? De ugye erre a válasz, hogy a nő azé, aki megdugta...
Szerintetek?
Megkérdeztem a haverom, hogy a nője tud-e erről, természetesen. A válasza az volt, hogy nem, mert a nője túlreagálná, és szakítanának, feleslegesen.
Mivel ugye ő, a haverom, ezt nem tekinti megcsalásnak, ezért ha a nő elkezdene hisztizni és szakítani akarna, akkor az hülyeség lenne. Szerintem a haverom csak fél a biztos punci elveszítésétől, de közben még hódítani akar. Érdekes, mert tényleg a tenyerén hordozza a barátnőjét. Akárki néz rájuk, elolvad, hogy milyen csodálatos párt alkotnak együtt... szóval ezt nem értem. Lehet, hogy a haveromnál valami kapuzárási pánik lépett fel, csak kissé fiatalon. :D
Én csak remélni tudom, hogy nem olyan férfival hoz össze a sors, akinél természetes az, hogy félrekufircol. Megalázónak érezném, és egyébként is nehezen bízok meg az emberekben, hát még ha ilyen történne velem.
Köszönöm mindenkinek a választ, főleg Neked, #8, mert jól kifejtetted. :)
A barátnője elől titkolja, de a haverjainak elmeséli. Ez a nem normális. Ha én félrelépnék, akkor arról ketten tudnánk, a nő és én.
42F
HA már ekkora arca van,legyen már annyi gerince,hogy el is mondja a barátnőjének. Ehelyett világgá kürtöli, de annak a személynek nem mondja el akit elvileg "szeret".
Az meg persze rá tesz a lapátra,hogy így viszonyul a megcsaláshoz, férfinak lehet,nőnek nem.
Ilyenek az igazi se.ggfejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!