Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Gáz, ha talptól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, ha talptól nyakig szőrtelenítve vagyok?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész, hogy a kézfejem is szőrös volt, ami nagyon hülyén nézett ki és idegesített, ezért leszedtem.

Aztán hülyén nézett ki, hogy az alkarom meg a kézfejem egy szabályos csíkban el van választódva... ezért az egész karom szőrtelenítem... a lábamnál ugyanez... hülyén nézett ki, hogy a combon szőrtelen, a lábszáram meg tiszta szőr... a felsőtestem meg amúgy is szőrtelenítem... most ez gáz?

2015. szept. 18. 20:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele semmi baj. Én speciel nem vagyok oda a szőrért, szóval.. :D Híve vagyok a kevés vagy semmi szőrzetnek. :) Nekem az tetszik.
2015. szept. 18. 22:29
 12/22 A kérdező kommentje:

Beoltottalak? Te kezdtél el oltani, hogy nem kellenék mint a másik nyomorék, azt valószínű úgy néztek ki, hogy hozzátok se érnék. XDDD

Járok konditerembe és ott is le van mindenki szőrtelenítve, és olyan barátnőik vannak, akik sztem 200x szebbek nálatok... nem érdekel, hogy ti mit mondtok az igénytelen 200 kilós mackóalsós, szőrös férjetekkel... XDD

Amúgy meg valszeg az apád volt meleg, azért lettél ekkora selejt.

2015. szept. 18. 22:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha ennyire szereted magad, mégis mi a francért érdekel téged, hogy Kis mariska Bivalybasznádról mit mond? :D

Jó nagy tapló vagy, épp csak meg nem gyulladsz.

2015. szept. 18. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha fekete szőrös vagy azt nem árt leszedni. A szőke szőr viszont ingerlően szexi.
2015. szept. 18. 23:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha jársz konditerembe és ott mindenki szőrteleníti magát, akkor nyilván neked is ezt kell...

azért engem az is érdekelne, hogy azért szőrteleníted magad, mert így érzed jól magad, vagy csak azért mert ezt látod és "divatból" csinálod Te is?

ennyi erővel én is kiírhatnék egy kérdést, hogy gáz-e hogy szőrös vagyok?

de nem teszem mert marhára nem érdekel más véleménye, mert én így érzem jól magam... és én is sportoló vagyok és hidd el az én barátnőmet sem rugdosnád ki az ágyból...

ha találsz egy rendes lányt azt biztos nem az fogja érdekelni, hogy szőrtelenítve vagy-e vagy sem...

2015. szept. 18. 23:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Kiraknál egy képet?
2015. szept. 18. 23:46
 17/22 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az se gáz, ha valaki kicsit szőrös, de annyira felidegesítenek ezek a pökhendi namajdénmegmondom válaszolgatók hogy fuuuu...

Normálisan is le lehet írni, kinek mi jön be, nem kell b_zizást belefűzni meg hogy neki ki nem kéne.. ki nem szarja le? :D

Amúgy az okot már leírtam, a farkamnál is leborotváltam, és röhejes volt hogy ott körbe világos és a combomnál meg sötét. Ugye aztán így mentem tovább... így érzem jól magam, ennyi.

Vagy most kezdjem el ritkítani vagy kiszőkíteni? XD

2015. szept. 19. 00:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Attól hogy a konditeremben mindenki szőrteleníti magát az nem jelent túl sokat. gondolom nem lepődsz meg ha azt mondom hogy a nagy része valószínűleg annyira lehet művelt mint a kutyám hátsófele. Az meg hogy milyen szép barátnőik vannak..képzelem mellé milyen okosak is lehetnek ők is. Ők azok az emberek akiket követni nem szabad. Az él sportolok a jövőbeli sérülések miatt szőrtelenítik magukat. földharcnál pl tud ám fájni ha a szőrös lábnál valaki végighúzza a talpát.

Attól hogy a nemiszervednél levágtad, nem kell máshol is leborotválni. Az még érthető hogy ott leborotválod, de máshol felesleges.

2015. szept. 19. 08:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Remélem tudod, hogy a focisták csajai csak a pénzükért vannak együtt a focistákkal. Szerintem egy luxusribit pont nem érdekli, hogy a pasijának szőrös-e a lába,ha a bukszájában van több millió euró.
2015. szept. 19. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadod el a kritikát, minek tetted fel a kérdést? Nekem is taszítóak a mindenhol csupasz férfiak.
2015. szept. 19. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!