Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már "szerencsétek" akkora méretű péniszhez amit inkább kihagytatok?
volt nagy méret de nem hagytam ki.
hazudott a srác 2 cm-t mert nem 23 cm volt neki hanem 21 de igazából azt sem nagyon élveztem :( szerintem tág vagyok nem is tudom.
b/sszus en nemtom ti hol éltek, vagy csak én vagyok burokba, de nekem 16,5 cm a farkam, és soha senki se mondta h kicsi, meg stb..még egy éjszakás csaj se.
élvezték, nem kicsit...
14 csajjal szexeltem eddig életembe, de panasz soha nem volt.
Több férfival is dolgom volt, akinek (számomra) hatalmas pénisze volt. Mikor megláttam a farkukat, általában megkértem őket, hogy legyenek velem óvatosak, mert nekem ez a méret hatalmas. Lehet, hogy gyerekesnek tűnik a dolog, de én alapból szűk vagyok, így velem sajnos óvatosabban kell bánni, persze ha nem akarnak nekem fájdalmat okozni, de eddig szerencsém volt, és inkább aranyosnak találták a kérlelésemet, és nyilván imponált nekik, hogy nagynak találtam őket... :D Eleinte óvatosan, de aztán persze lehet durvulni. ;)
Egy volt, akinél komolyabban megijedtem, megkértem, hogy benne lenne-e csak orálban inkább. Egyből tudta, hogy miért mondom. De aztán csodásan kinyalt, nagyon nedves lettem, majd óvatosan végül a farkával is becsusszant. Alig fért be, és sajnos kissé kellemetlen volt fizikailag, ő meg azért nem élvezte, mert látta rajtam, hogy fáj. Így tényleg maradtunk az orálnál, ami viszont nagyon jó volt. Sajnos fizikailag nagyon nem illettünk össze "méretileg".
Jaj, #8-as... Sajnállak, de nem a méreted miatt.
Nekem 12 centis farkú pasival akkora orgazmusom volt, hogy...hogy...nagyon nagy. :D Tudott vele bánni, de baromi jól. Ne arra gondolj, hogy hú, most én ilyen kis pénisszel semmit nem tudok csinálni... Az előbb említett férfi egy percig sem gondolkodott azon, hogy neki most kicsi a farka, és most mi lesz. Úgy megdöngetett, hogy az hihetetlen.
Az a nő meg egy hülye volt, aki kinevetett. Nem a farkaddal van a baj, hanem a hozzáállásoddal. Persze megértem, hogy rosszul esett, hogy az a nő kiröhögött, de az a nő nem volt normális, más körökben keresgélj :) (ha igaz, amit leírtál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!