Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon-nagyon szűk a barátnőm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon-nagyon szűk a barátnőm, mégis mitévő legyek?!

Figyelt kérdés

20-éves vagyok, most kerültem az egyetemre, ahol megismerkedtem egy lánnyal, ő szintén 20-éves, azonban még ártatlan. Tegnap este eljutottunk arra a szintre, hogy megpróbáljuk, de egyszerűen annyira szűk, hogy lehetetlennek tűnik a dolog... Még egy ujjal sem tudtam őt csak simogatni ott, egy ujjam is fájt neki, ha be akartam dugni... Azt mondta még a legkisebb tampon sem fér be neki, mert az is fáj, ezért sosem hord tampont... Természetesen fullosan besíkosítózva megpróbáltuk a dolgot is, de egyértelmű, ha egy ujjal nem ment, pénisszel sem... Mégis mitévő legyek, ha ENNYIRE szűk a lány? hogyan tágítsam ki, hogyha még egy ujjamat sem tudom bedugni?

Kissé el vagyok keseredve, teljesen elment a kedvem a dologtól, többet biztosan nem kezdek ki szűz lánnyal 20-éves fejjel.. Egyszer régebben már volt 18 éves koromban egy 14 éves barátnőm, de ő vele minden olyan szépen simán ment, könnyedén hozzá és belefértem... most viszont.... valami tipp? esetleg járt már valaki fiú-lány hasonló helyzetben? Vagy csak addig fájna neki ennyire, míg átszakadna a szűzhártyája? esetleg utána is?

2015. szept. 18. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

LEírta, hogy tampont se használ, mert olyan szűk! :D Elolvastad a kérdést?

Lehet, hogy orvosi eset, de lehet, hogy jobban kell rá figyelni. És ez bizony neked idő lesz, kérddező. Ha nem tetszik, hagyd el, de akkor örökre megalázod szerencsétlent, mert az lesz benne, hogy elhagyták, mert szűz, mert képtelen a szexre stb..

2015. szept. 18. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyilván nem tudhatom, hogy a lelki háttérrel mennyire van rendben minden a részéről, mennyire akarta ő is a dolgot, mennyire tudott ellazulni, de ha még egy mini tampont sem tudott soha használni, akkor azért igen elhamarkodott következtetésnek érzem akár azt, hogy egyből az ő lelki, pszichés hátterében keressük az okot, akár abban, hogy te mit hogyan csináltál.

Nem gyakori, de létező jelenség, hogy annyira vastag és rugalmatlan a szűzhártya, hogy nagyobb fájdalmak árán is sikertelen a behatolási kísérlet, és ilyenkor tényleg szükség lehet orvosi beavatkozásra.

Ilyenkor, indokolt esetben vagy altatásban, vagy helyi érzéstelenítéssel elvégeznek egy pár perces műtétet, amivel bemetszik a szűzhártyát.

Pár hónapja írta itt egy hasonló kérdésnél egy lány, hogy ők vagy két hónapig próbálkoztak az első barátjával, mindenképpen azt szerette volna, ha sikerül, és nem kell orvoshoz mennie, de a vége mégis az lett, mert már a barátja monda azt egy idő után, hogy ő nem képes tovább "kínozni".

Megműtötték, az orvos meg utólag azt mondta neki, hogy egyáltalán nem csodálkozik, hogy nem ment a dolog a maga természetes útján, mert kb. fülcimpa vastagságú volt a szűzhártyája (ami extrém ritka, de ő szegény ezt fogta ki).

Ugyanannál a kérdésnél volt olyan női hozzászóló, aki meg azt írta le, hogy neki még a szüzessége elvesztése előtt hívta fel rá a nőgyógyász egy vizsgálat során, hogy olyan típusú a szűzhártyája, hogy lélekben arra készüljön, hogy nagy nehézségekbe fog ütközni neki az első alkalom, ha sikerül is, nem kevés fájdalomra és vérzésre számíthat az első behatolás során, és ugyanígy elmondta, hogy ha ezt el akarja kerülni, akkor választhatja már eleve a műtéti megoldást, ha úgy gondolja, hogy nem szeretné, ha majd a leendő partneréhez és élete első szeretkezéséhez kötődjön egy nagyon rossz élmény.

A barátnőd megnézte valaha magának, vagy megnézted te neki, hogy milyen a szűzhártyája (mekkora rajta a nyílás, milyen vastag, stb)?

Ha ilyen helyzetben lennék, én első körben biztosan felkeresnék egy orvost, hogy tudjam, hogy van-e bármi anatómiai oka annak, hogy ebbe a problémába belefutottunk.

Ha megnézed ezt az ábrát a szűzhártya leggyakoribb típusairól, szerintem könnyebb megérteni, hogy - túl azon, hogy nyilván nagyon sokat számít a partner gyengédsége, odafigyelése, és az, hogy valaki mennyire érett rá lelkileg pszichésen, tényleg vágyik-e már a szeretkezésre, nem pedig "túlesni" akar rajta végre - milyen anatómiai okai lehetnek annak, hogy van, akinek minimális fájdalommal és vérzéssel sem jár az első alkalom, és másnak pedig miért ütközik komolyabb nehézségekbe:

[link]

2015. szept. 18. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
A szexuális élet megkezdése előtt amúgy sem ártana nőgyógyászhoz fordulni!
2015. szept. 18. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld purhabbal.
2015. szept. 18. 14:35
 15/19 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett, egyáltalán nem bántam vele durván, megértő és kedves voltam, mondtam neki, hogy várunk vele, ha úgy szeretné.. szimplán 20-éves fejjel azért az ember már nem erre vágyik, de ítéljetek el csak nyugodtan. Ne engem akarjatok most megítélni, hanem a helyzetre vagyok kíváncsi, hogy mit gondolok a szituációról :)
2015. szept. 18. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Te vagy a béna, de mindegy. Mondjuk én se kezdenék 20 éves sráccal, az még olyan önző és éretlen a szexben, hogy valami hihetetlen. Nekem 30-tól kezdődik az igazi férfi, aki már tud is valamit és törődik is a nővel. Persze tisztelet a kivételnek, de kevés van, és te kedves kérdező nem tartozol közéjük.

19l

2015. szept. 19. 09:23
 17/19 anonim ***** válasza:

#16, kösz, hogy kollektívan leszarozol minden huszonévest. Ez nem kor, hanem szexuális műveltség függvénye. Rengeteg 30+ van, aki vsak töf-töf és elmegy, ennyi a szex. Én pl kellően kulturáltnak gondolom magam szexuálisan.

Megjegyzem a korodbéli lányok jelentős része szexuális analfabéta, aki csak szétteszi a lábát és várja a csodát. Tisztelet a kivételnek. :)

24/F

2015. szept. 19. 09:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Tágítsd ki.

[link]

2015. szept. 19. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Sztem csak rágörcsölt!

Örülj

Tágul az, még gyerek is ki fog férni rajta...

2015. szept. 20. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!