Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon-nagyon szűk a barátnőm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon-nagyon szűk a barátnőm, mégis mitévő legyek?!

Figyelt kérdés

20-éves vagyok, most kerültem az egyetemre, ahol megismerkedtem egy lánnyal, ő szintén 20-éves, azonban még ártatlan. Tegnap este eljutottunk arra a szintre, hogy megpróbáljuk, de egyszerűen annyira szűk, hogy lehetetlennek tűnik a dolog... Még egy ujjal sem tudtam őt csak simogatni ott, egy ujjam is fájt neki, ha be akartam dugni... Azt mondta még a legkisebb tampon sem fér be neki, mert az is fáj, ezért sosem hord tampont... Természetesen fullosan besíkosítózva megpróbáltuk a dolgot is, de egyértelmű, ha egy ujjal nem ment, pénisszel sem... Mégis mitévő legyek, ha ENNYIRE szűk a lány? hogyan tágítsam ki, hogyha még egy ujjamat sem tudom bedugni?

Kissé el vagyok keseredve, teljesen elment a kedvem a dologtól, többet biztosan nem kezdek ki szűz lánnyal 20-éves fejjel.. Egyszer régebben már volt 18 éves koromban egy 14 éves barátnőm, de ő vele minden olyan szépen simán ment, könnyedén hozzá és belefértem... most viszont.... valami tipp? esetleg járt már valaki fiú-lány hasonló helyzetben? Vagy csak addig fájna neki ennyire, míg átszakadna a szűzhártyája? esetleg utána is?

2015. szept. 18. 11:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem a szüzessége a baj, se nem a kora. Egyszerűen lehet, hogy túl vastag a szűzhártyája... ilyenkor megeshet, hogy orvosi segítéségre van szükség. Nem tehet róla...
2015. szept. 18. 12:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Komolyan előfordulhat ilyen? :o
2015. szept. 18. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges.
2015. szept. 18. 12:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Görcsöl szegény.. asszem ugy hivják ezt h vaginizmus

olvassatok utána

2015. szept. 18. 12:21
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Rá van parázva és feszült. Olyan nincs, hogy egy hüvely túl szűk, kifér rajta egy gyerek, annyira képes ellazulni, csak te ezen nemhogy segítettél, ráparáztál, ettől ő is még görcsösebb lett és ez lett az eredménye.

A legnagyobb gondod az volt, hogy te csak azzal voltál elfoglalva, hogy szűk, neki pedig ez valószínűleg egy fontos alkalom lett volna, ha 20 éves koráig senkivel nem veszítette el. Kevés vagy te ehhez a lányhoz.

2015. szept. 18. 12:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy el vagy keseredve, meg hogy többet nem kezdesz szűz lánnyal, csak tudod erről ő nem tehet... Remélem azért neki nem mondogattál ilyeneket, mert ezzel még jobban elrontod a dolgokat.

Amúgy most kerültél egyetemre. Az egyetem kb két hete kezdődött. Te itt megismerkedtél egy lánnyal, aki eddig tartogatta a szüzességét, de neked meg napok alatt odaadja? Szerintem csak túl akar már esni ezen az egészen, mert manapság a szüzesség csak nyűg... Nem tud rendesen ráhangolódni a dologra, mert nem konkrétan az aktusra gondol, hanem hogy történjen már meg.

Persze lehet, hogy már korábban megismerkedtetek.

Totálisan el kell, hogy lazuljon, és kérlek, vele ne éreztesd azt, hogy ez neked milyen rossz, mivel még nincs tapasztalata, ez az első ilyen élménye, ez akkor majd rádobja az egész szexuális életére a bélyegét a továbbiakban. De ha neki nem tettél rá megjegyzést és megértő voltál, akkor elnézést.

Túlságosan rágörcsöl. Nem tudom, mennyire szereted a gyengéd szexet, de sajnos itt most csak az a lényeg, hogy a lány mit akar. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de sajnos így van, neki ez az első, és a fiúknak általában nem jár fájdalommal a szex (normális esetben), az első szex sem, de a lányoknak igen. Természetesen, ha én együtt lennék egy szűz fiúval, akkor én is azt lesném, hogy neki jó legyen.

Nyugtatgasd, ölelgesd, éreztesd, hogy kívánod, halmozd el bókokkal (de azért ne legyél nyálas), dicsért a punciját, hogy milyen gyönyörű stb... Ha istennőnek hiszi magát, akkor lehet, hogy megnyílik előtted. Szószerint. :D

Hajrá!

2015. szept. 18. 12:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, most fogom fel, hogy tampont sem hord, mert olyan szűk. Ne haragudj, ez valamiért kimaradt nekem. Akkor lehet, hogy tényleg valami nőgyógyászati probléma van a háttérben. De akkor irány a nődoki!

#6 voltam, még egyszer bocs.

2015. szept. 18. 13:00
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Ha majd a megoldódik a probléma,(mert mindenkinél megoldódik valahogyan)örülni fogsz még ennek az adottságának.

Bár ezzel a hozzáállással,nem is érdemled meg ezt a lányt!

Inkább egy megértőbb barátot javasolnék neki,akit majd megajándékoz a szűk hüvelyével!

F40+

2015. szept. 18. 13:07
 9/19 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Izgasd fel jobban, majd kitágul. Hacsak nincs valami orvosi gond a háttérben, akkor vagy egyéni eset a dolog, vagy csak nem izgatod fel rendesen. A hüvely kitágul normálisan izgalmi állapotban tök mindegy, hányszor szexelt az illető. És mondjuk arról se ártana meggyőződni, hogy a barátnőd nem izgul-e. Ha tampont fel bír magának nyomni, ha tud maszturbálni, akkor az hülyeség, hogy nem tudod megujjazni.

A szűzhártya meg nem szakad át, hanem kitágul (kivéve, ha be van nőve neki, de az orvosi kezelést igényel) és a hüvely nem a szűzhártyától szűk, mivel az csak egy vékony membrán.

2015. szept. 18. 13:34
 10/19 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Lol, látom a tampon téma kiesik. Akkor meg küldd el orvoshoz.
2015. szept. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!