Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavarna az ilyen punci?
Figyelt kérdés
Na szóval. A barátommal holnap, vagy holnap után leszünk együtt. Ma borotváltam le a nemi szervemet /ő csupaszon szereti/ egy ideje együtt vagyunk már, csak szeretném, ha minden jó lenne. Fiúk! Titeket mennyire zavarna a szeméremdombon 1-2 napos borosta,ha lejjebb, az ajkaknál, gátnál, popsinál pedig teljesen sima...? Köszönöm szépen!2015. szept. 17. 21:21
12/19 A kérdező kommentje:
Kedves, kedves, NAGYON kedves 8.válaszoló. Mindenki magából indul ki. Nem minden pár olyan szexmániás, hogy napi x alkalommal együtt legyen. Főleg nem 10 hónap után. Sőt! Már egy hete nem volt semmi. Tudod. Létezik menstruáció, ami alatt nem vagyok hajlandó szexuális kapcsolatot létesíteni. És a barátom sem. Ja! És ezért fontos nekem. Hogy tökéletes legyen ennyi idő után ez az alkalom:) mindenkinek köszönöm a gyors választ!!!:)))
2015. szept. 17. 21:51
13/19 anonim válasza:
Engem se zavarna, egyáltalán :)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi:)))
2015. szept. 17. 22:09
15/19 anonim válasza:
Pár év múlva rájössz, hogy fájdalmasan sok időt és energiát elvesz ez a felesleges kattogás, hogy melyik napra hány mm-es borosta legyen a p.ncidon. Ez egyébként is csak a tizenéves fiúkat érdekli, vagy idősebbek közül csak a felszínes és érettleneket.
16/19 anonim válasza:
Semmi gond vele, nekem tetszene ;)
18/19 anonim válasza:
jah, menj gyantáztatni! az a legjobb. picit fáj de kibírható és semmi gondod 3 hétig, nem viszket, nem szúr.... de egyébként ha szeret a fiú nem zavarja semmi! aztán beszéljetek róla ki hogy szereti :-) embere válogatja
19/19 A kérdező kommentje:
Igazából szeret és szeretem. Csak tényleg szeretném,
Hogy tökéletes legyen. Szerintem említettem, hogy a gyantát nembírom. A bőröm túl ézzékeny, tiszta véraláfutás leszek. Köszönöm
2015. szept. 18. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!