Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, titeket mennyire zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire zavarna az ilyen punci?

Figyelt kérdés
Na szóval. A barátommal holnap, vagy holnap után leszünk együtt. Ma borotváltam le a nemi szervemet /ő csupaszon szereti/ egy ideje együtt vagyunk már, csak szeretném, ha minden jó lenne. Fiúk! Titeket mennyire zavarna a szeméremdombon 1-2 napos borosta,ha lejjebb, az ajkaknál, gátnál, popsinál pedig teljesen sima...? Köszönöm szépen!

2015. szept. 17. 21:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nem zavar, én mindenféle puncival elvagyok.

még a picit borostással is :)

2015. szept. 17. 21:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Mutiii
 3/19 anonim ***** válasza:
Én is azt szeretem, ha csupasz...de ennyi szerintem még abszolút nem zavarna... :)
 4/19 anonim ***** válasza:
a csupi meg a borostástól okádnom kell retró bokor rulez :)
2015. szept. 17. 21:28
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen srácok(?). Én is azt szeretem ha teljesen sima vagyok. De annyira érzékeny a bőröm, hogy még kb 4 naponta történő borotválkozás esetén is full. Vérzik, fáj. Szinte belekönnyezek. Ezokból epillálni, gyantázni sem tudok... Szóval 1-2 napnyi borosta, és csak csikló vonalától felfelé.
2015. szept. 17. 21:29
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
Semennyire nem zavarna. Sőt, még fel is izgat a picit borostás punci. :)
2015. szept. 17. 21:30
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Egy picit zavarna, azt szeretem ha teljesen csupasz.
2015. szept. 17. 21:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Én a szeméremdombomon senki kedvéért se szedném le, mert ott a legvéknyabb és legérzékenyebb a bőr. A barátod is biztos kiegyezne egy fazonigazítottban ha csak a szeméremdombodon lenne egy kevés máshol meg csupasz lennél. Kizárt, hogy annyira válogatós. :)
2015. szept. 17. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Na szóval. A barátommal holnap, vagy holnap után leszünk együtt.

Hát nem mindennap többször vagytok együtt?

Csak nem unjátok már egymást? :-)

2015. szept. 17. 21:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, megesik ilyen is, nem nagy durranás. Egyébként meg nem lenne jobb, valamilyen krém rá? Tudom, hogy a gyanta marhára fájna, de azzal legalább nem kéne 4-5 naponta szórakozni és elvileg egy idő után ki is öli a szőrszálakat.
2015. szept. 17. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!