Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Van köztetek olyan aki megdugta, vagy rendszeresen dugja a párját felcsatolható pénisszel?
Nehéz megfogalmazni,hogy mi is a véleményem erről. Ha a párom előállna ezzel valószínűleg köpni-nyelni nem tudnék. Én valamilyen szinten biztos kiábrándulnék belőle,nem haragudnék rá,mert nyilván nem tehetne róla,hogy ez hozza lázba,de a szemembe ez nem vonzó,sőt.
Én elég komolyan veszem ezeket a női-férfi szerepeket,és a páromat teljes értékű férfinak tartom,ezeket után nem tartanám annak. :/
De biztos vannak olyan lányok akik vevők erre.
Nem és biztos elhagynám.
Az én szememben ez azt jelenti, hogy ő meleg vagy bi vagy nőies vonású férfi, ami egyáltalán nem vonzó a számomra. Az én szememben a nő a befogadó és a férfi a behatoló fél a szexben. A férfi dug be dolgokat a nőbe.
Szerintem aki férfi itt tart hogy seggbe dugassa magát felcsatolhatóval, azt már nem sok választja el attól, hogy egy másik valódi férfival is megrépáztassa magát.
Én akit szeretek annak bármit megteszek, hiszen szeretem.
Szeretem- nos ez nálam azt jelenti ő fontosabb nekem mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!