Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak állandóan a méretükkel vannak elfoglalva, miért kell támadni az olyan nőt, aki kimondja, hogy a nagy fa$zt szereti?
Nem ez a legfontosabb nyilván. De miért kell támadni, hogy akkor ba$$zon lóval, meg hogy biztos már kitágult, szétba$zták a pic$áját, meg hasonlók?
Meg megsértődni...
Meg a sablon, hogy ugyanolyan érzés, meg nem attól függ... hát azért attól is.
Én nem támadlak, csak szarul esne, ha ismerkedéskor a képembe vágnák, hogy ha nincs nagy farkad, elhúzhatsz a sunyiba. Mondom ezt úgy, hogy 19 centis szerszámom van. Valószínűleg nem tudnék egy olyan nőhöz vonzódni, aki kisebbségrendűségi komplexust táplál belém a méretem végett... és bár nem kicsi a szerszámom (vastagságra így is lehetek kevés a 4-4,5 centimmel...) és egész biztos nem tudnám magam férfinak érezni sem. Csodálkozol ezen? Ha egy pasi a mellméreted miatt, hogy esne? A különbség, hogy a mellméret nem releváns szexben, igen tudom, ráadásul módosítható a mérete is. Nekünk meg adott. Ha megszakadunk, sem tudunk változtatni rajta és szarul esik, ha kevésnek érezzük magunkat... mondjuk úgy, az önbizalmunkat a sárba tiporják vele. Kicsit átgondolhatnád a másik oldalról is...
24/F
Néhányan képzavarban vagytok.
Nem ez alapján választok, és nem közlöm velük, mert ha szeretem, akkor elfogadom, ahogy van, bár mint írtam, kapcsolatra nem volt sose kisfarkúm, pedig 1 hónap eltelt, mire láttam, próbàltam odalenn.
És mondom, ha szeretném a pasit, elfogadnám, hogy akkora, amekkora.
De attól még szerethetem a nagyot (félremenni se fogok attól.)
Amúgy átlagnál szűkebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!