Az 5 eves kislanyom allandoan a pisilovel van elfoglalva. Hogyan szoktassam le rola?
Engem nagyon zavar, foleg hogy utcan is mondogatja, meg kerdezi masoktol, hogy: Neked milyen pisilod van? Apa pisiloje szep. Stb. En ilyenkor elsullyednek legszivesebben. Itthon is apa pisiloje a sztar meg anya nunija. Hiaba mondjuk neki, hogy ezt nem szabad mondogatni, meg jobban csinalja, csak sunyi fejvagas kisereteben. Ajjj kerlek adjatok tanacsot mert megorulok tole!!!
O gatlasok nelkul beszel barmirol szinte, multkor lelkesen ecsetelte egy idos neninek, hogy tetvek voltak a hajaban. Nagyon franko en meg kikeszulok :(
Jópofa lehet a lányod:D
Nem tudom mit tanácsolhatnék, szerintem kinövi majd, illetve lehet, hogy minél inkább tiltjátok, annál inkább mondagatni fogja, mert élvezi, hogy így felkelti a figyelmeteket. Én nem csinálnék ügyet belőle, majd megunja.
Miért nem szabad mondogatni?
Tényleg mi a baj abban, hogy a gyermekedet érdekli a bugyi alatti dolgok. Àllitsd a tükör elé meztelenül és had nézze meg neki mi van. Ha látja az ovistársa kukiját sem lesz belüle semmi baj.
Fèrjem mikor átöltözik(vagy én)sokszor a gyerekek is belépnek a szobába, és nem csukják be a szemüket.
Vegyél lányodnak egy olyan könyvet amin az emberi test van gyerekeknek, és olvassátok azt el.
Ha sikerül a kiváncsiságát kielégíteni, akkor többet nem fog róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!