2,5 éves kisfiam egyáltalán nem hajlando ráulni se a wc-re, se a bilire, hogy szoktassam rá?
Sehogy. Majd leszokik magától. Az én lányom még 3 évesen pelenkás volt. Most lesz , ősszel kezdte az ovit, de féltünk, hogy addigra nem szokik le róla. Jó időben vedd le róla a pelenkát, hogy szokja, milyen nélküle :)
J, és az én lányomat az se zavarta, ha pisis ruhában volt :(
Nehogy erőltessed, akkor csak pont az ellenkezőjét éred el vele. Az én lányom se volt hajlandó vécére ülni 2,5 évesen, picit el is szúrtam, mert közeledett az ovi, én meg ideges voltam, hogy semmi szobatisztaságra való hajlandóságot nem láttam, így picit erőltettem. Az lett a vége, hogy elkezdte visszatartani a pisit is, kakit is, mert már megértette, hogy bepisilni nem szabad, de a bilitől, vécétől meg még félt.
Hónapokig tartott kinevelni belőle. Amikor békén hagytam ez ügyben, és fel sem hoztam a témát, megnyugodott, és nem érezte jényszernek.
Három éves szülinapja előtt egy hónappal úgy ébredt, hogy ő mától vécébe, és attól a naptól teljesen balesetmentesen szobatiszta éjjel- nappal.
Nem éri meg erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!