Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncifing: Mikor van? Akkor amikor teljesen kitölti a pénisz a vaginát, vagy akkor amikor kevésbé, és túl tág az adott pénisznek? Nem/Kor-t írjatok, meg esetleg saját tapasztalatokat. (saját méret, pár méret akár)
Akkor, ha vastag a fütyi... Az nyomja be a levegőt, de a levegő nem, vagy csak kis résen tud kiszökni ha úgy mozdulnak. És mivel kis résen jön ki, nagy a hangja.
Ha nem tölti ki úgy a szerszám a likat, akkor nincs hangja a levegő kiszorításának.
A nedv csattogást meg ne keverjétek a levegő hangjával...
A punci puki akkor van mikor renyhék a hüvely izmok.Mivel a hüvely ha fel vagy izgulva rásimul,és kissé rászorít a hímtagra,és nincsen puncipuki,akárhogy toljátok.
Nézzetek utána csajok az intim tornának,ha csináljátok naponta,egy pár hét után soha többet nem lesz puncipuki.
Mondom próbáld ki az intimtornát,három hét múlva semmi puki nem lesz.
A puncifing az első jele annak,ha lazulnak a hüvely izmok,a második ha fürdésnél,strandolásnál befolyik a víz,utána jön a túl tág vagyok érzés.Szerencsére mindegyiken lehet segíteni.
Mi az, hogy 3 hét után nem lesz? Az elmúlt egy évben, mióta a mostani pasimmal vagyok, kétszer fordult elő. Előtte meg az idejét sem tudom, hogy mikor.
Egyébként az intim torna valóban hasznos, nem csak a puncifing megelőzése miatt, hanem még sok egyéb szempontból is. Ja, mert tavasz óta csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!