Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Puncifing: Mikor van? Akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncifing: Mikor van? Akkor amikor teljesen kitölti a pénisz a vaginát, vagy akkor amikor kevésbé, és túl tág az adott pénisznek? Nem/Kor-t írjatok, meg esetleg saját tapasztalatokat. (saját méret, pár méret akár)

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor van, amikor bekerul a levego a punciba, utana a penisz kiszoritja onnan. Ha nagyon kicsi lenne a penisz, nem szoritana ki a levegot es nem lenne semmi hang. Probaltam egyszeruen leirni...
2015. szept. 14. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is kutyapózban van! :D
2015. szept. 14. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Túl tág olyankor. A harangozás miatt ide-oda tottyan a levegő. Sok lány hiszi szűknek magát, de pasiszemmel ez másként van. Ez a kérdés is bizonyítja. Ilyenkor szívesen térünk eggyel hátrébb. Próbálunk élvezethez jutni valahogyan. Ha a csaj ilyenkor röhögni kezd, könnyen úgy vélhető, hogy a srác méretét csúfolod, mivel lötyög a robogó punciban. Node nem minden hím ilyen érzékeny.
2015. szept. 15. 06:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Értsd már meg, ember, nem attól függ, tág-e a punci, hanem attól, jut-e be levegő. Ha nincs levegő, szerinted hogyan pukizna? 23N
2015. szept. 15. 08:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor, ha vastag a fütyi... Az nyomja be a levegőt, de a levegő nem, vagy csak kis résen tud kiszökni ha úgy mozdulnak. És mivel kis résen jön ki, nagy a hangja.

Ha nem tölti ki úgy a szerszám a likat, akkor nincs hangja a levegő kiszorításának.

A nedv csattogást meg ne keverjétek a levegő hangjával...

2015. szept. 15. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:

A punci puki akkor van mikor renyhék a hüvely izmok.Mivel a hüvely ha fel vagy izgulva rásimul,és kissé rászorít a hímtagra,és nincsen puncipuki,akárhogy toljátok.

Nézzetek utána csajok az intim tornának,ha csináljátok naponta,egy pár hét után soha többet nem lesz puncipuki.

2015. okt. 21. 14:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Fenéket! Ha renyhe lenne a hüvelyem, akkor ahogy bemegy a levegő, úgy ki is jönne a pénisz mellett, és nem csak akkor pöffentenék egy nagyot, amikor kihúzza. Másmilyen pózban meg soha nincs, csak kutyában, akkor is ritkán, de már félek ettől a póztól, pedig amúgy szeretem.
2015. okt. 21. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Mondom próbáld ki az intimtornát,három hét múlva semmi puki nem lesz.

A puncifing az első jele annak,ha lazulnak a hüvely izmok,a második ha fürdésnél,strandolásnál befolyik a víz,utána jön a túl tág vagyok érzés.Szerencsére mindegyiken lehet segíteni.

2015. okt. 21. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy 3 hét után nem lesz? Az elmúlt egy évben, mióta a mostani pasimmal vagyok, kétszer fordult elő. Előtte meg az idejét sem tudom, hogy mikor.

Egyébként az intim torna valóban hasznos, nem csak a puncifing megelőzése miatt, hanem még sok egyéb szempontból is. Ja, mert tavasz óta csinálom.

2015. okt. 21. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!