Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncifing: Mikor van? Akkor amikor teljesen kitölti a pénisz a vaginát, vagy akkor amikor kevésbé, és túl tág az adott pénisznek? Nem/Kor-t írjatok, meg esetleg saját tapasztalatokat. (saját méret, pár méret akár)
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 18:47
1/19 anonim válasza:
Hát, szerintem ez nem csak attól függ, hanem a nedvességtől is. Nekem akkor fordul elő, hogy csattog, pukizik:D:DDD bocsi, szóval ha nagyon nedves vagyok.:) És mikor a párom éppen kifelé húzza, vagy befele tolja, tehát amikor nem tölti ki teljesen.
2/19 anonim válasza:
Általában akkor, ha kitölti, de közben kicsúszik, és amikor visszadugja, akkor pumpálja be a levegőt. Nekem valamiért mindig kutya pózban van, már félek úgy csinálni, pedig szeretem.
3/19 anonim válasza:
Párom egyszer olyan lucskos volt hogy akárhogy csináltam neki csak ugy csattogott es fingot a puncikaja
Istenem akkorát nevettünk közbe :D
4/19 anonim válasza:
Nekem ujjazás közben is sikerült puncipukit elérni volt páromnál :) A kutyapóz stimmel.
5/19 anonim válasza:
Nálunk is a kutyapóznál szokott előfordulni ez a 'csodás' jelenség :)
6/19 A kérdező kommentje:
De mikor van? Nem melyik pózban. Hanem inkább akkor, ha kitölti a puncit teljesen, vagy akkor ha tágabb?
2015. szept. 14. 19:44
7/19 anonim válasza:
Leírtam a kettes válaszomban.
9/19 anonim válasza:
Nekem mikor nagyon nedves a nunim és könnyeben ki-be jàr olyankor csak ùgy cuppog. ;-)
Vicces.
10/19 anonim válasza:
nekem is kutyapózban volt, és olyan kellemetlen volt mert én nevettem de a barátom nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!