Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti akkor már így nem is élvezitek a szexet?
Ha akarjátok az anált, de a nőtök nem hagyja. Punciba, meg az orált sem élvezitek akkor már?
Utána néztem a kérdéseknek, de legnagyobb részt ez jön le. Elég sok kérdés született e témában.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiaknak csak egy része análpárti. Volt olyan partnerem, aki akkor sem análozott volna, ha kifejezetten kérem, mert a homoszexualitáshoz kötötte a dolgot, ezért kifejezetten taszította.
Van olyan férfiismerősöm, aki azért kapott rá az análra, mert az előző partnere nagyon tág volt, egyáltalán nem érezte punciban, és hozzászokott az erősebb ingerhez.
A mostani páromat csak kíváncsiság szintjén érdekelte a dolog, de tökéletesen kielégíti a puncim és az orális szex (igaz, én nagyon szűk vagyok, tehát elég inger éri punciban is).
#13: de jó! :) Nagyon jó lehetett ezt hallani! :)
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!