Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti akkor már így nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti akkor már így nem is élvezitek a szexet?

Figyelt kérdés

Ha akarjátok az anált, de a nőtök nem hagyja. Punciba, meg az orált sem élvezitek akkor már?

Utána néztem a kérdéseknek, de legnagyobb részt ez jön le. Elég sok kérdés született e témában.

2015. szept. 14. 10:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan. A pasik beprobalkoznak az anallal de sok nő van aki nem engedi es megis egyutt vannak a lanyokkal.

Ne aggodj ezen.

2015. szept. 14. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Élvezem, de előbb-utóbb úgyis rábeszélem. :-D
2015. szept. 14. 10:13
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
#2. Csak beadjak a lanyok a derekukat mert sok a nyuszules. Szoval nem rabeszeles ;)
2015. szept. 14. 10:15
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Csak az ilyen agyhalott nővel nem élvezzük a szexet mint amilyen te is vagy!
2015. szept. 14. 10:20
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

40 éves pasi vagyok, volt csajom, akivel hatalmasakat lehetett análozni, ha volt már egy aktus alatt 5-8 punciorgazmusa, utána attól is elélvezett, ha hátulról raktam meg, de már sok-sok éve nem raktam senkit sggbe, és lehet, hogy így is fogok meghalni, hogy többet nem csinálom, és akkor mi van? Pedig, ha mást nem, egy prostit simán megtolhatnék ánuszba.

De én nem értem HETERO pasiknál ezt a sggmániát, hogy miért akarják a csajokat mindenáron sggbe is, holott ott a puncijuk, aminél jobb hely nincs a fqsznak. A sgg nem nedvesedik magától, sokkal nehezebben tágul, anatómiailag sokkal alkalmatlanabb a dugásra. Egy finom, meleg, nedves, a fqszra pont idomuló puncival nem tud versenyezni.

2015. szept. 14. 10:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem se engedi.. Pedig nagyon vágyom rá.. 27f
2015. szept. 14. 10:33
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
A FÉRFIAK vaginát akarnak d*gni, nem kakás végbelet.
2015. szept. 14. 10:34
 8/14 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. Szóval vannak, akik a puncit jobban élvezik.

#6-os nem a kérdésre válaszolt.

De nem értem, ez miért olyan fontos, hogy rá kelljen beszélni... akkor csak nem élvezed annyira a szexet, nem?

2015. szept. 14. 10:45
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Azt hiszem, ez elsősorban szexuálpszichológiailag magyarázható.

A férfiak azért akarják mindenáron sggbequrni a nőjüket, mert azzal

1. teljességgel kinyilváníthatják a nő feletti dominanciájukat, azt, hogy teljes egészében birtokolják a nőt, a testét, hiszen bármit megtehetnek vele, bárhova betehetik a péniszüket (a behatolás a szexben - punciba is - önmagában a birtokba vétel kifejeződése, a nő pedig a befogadással jelzi, hogy ehhez hozzájárul - itt teszem hozzá: nem véletlen, hogy dominánsabb nők élvezik a szerepcserét, mikor ők hatolnak be a férfi ánuszába, mert ott megfordul a dolog)

2. a tiltott gyümölcs, a nem mindig elérhető luk iránti vágy mindig erősebb (kérdezz egy olyan fiút, akinek a tinibarátnője még nem akarja elveszteni a szűzességét, és csak fenékbe engedi a behatolást, neki mi a vágya - term. ő puncit akar)

3. anatómia: sokak szerint azok imádják az análozást, akiknek nem ad elég ingert a punci, mert kisebb a szerszámuk vagy a csajuk nem elég szoros vagy mindkettő, vagy rosszul önkielégítettek, nem a finom ingerekhez szoktatták magukat, hanem a kemény, nagyon szorító, mechanikus fqszveréshez, ès az rögzült, és azt a punci nem adja vissza.

2015. szept. 14. 11:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a választ! Ezzel sok mindenre választ kaptam!
2015. szept. 14. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!