Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan lányok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik egyáltalán nem képesek a nagy O-ra?

Figyelt kérdés

Hiába próbálkoznak a párjukkal/társukkal, még sem mennek el.

Egyáltalán az orgazmus olyan nagy dolog, mármint beleremeg a testileg és a lelked nőként, vagy létezik olyan is,hogy csak egy enyhe kellemes érzés fog el?

2015. szept. 14. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Hát én nekem még sosem volt, de nem tudom elképzelni, hogy olyan nagy dolog lenne.

18/L

2015. szept. 14. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ó, szegény olyan lányok... :D
2015. szept. 14. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Volt olyan barátnőm, akinek soha nem volt, pedig állítása szerint elég sokan próbálták már előttem is összehozni nála.

A szexet szerette, mert közben jó volt neki, de az orgazmus nem jött meg. Így viszont rettentő fájdalmai voltak utána, a fürdőkádban nyomatta a csiklójára a hideg vizet, az csökkentette egy kicsit a fájdalmat.

2015. szept. 14. 06:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. öt évig éltem szexuális életet. Jó volt, de fogalmam sem volt róla, hogy milyen az orgazmus és hogy lehet elérni. Pedig a pasik kényeztettek, stb. de mégsem.

Aztán egyszer valahogy orálisan sikerült. Hogy miért? Szerintem azért, mert fejben, életkorban, érzelmileg akkor értem meg rá. Kb. 21 évesen. Én akkor tudtam teljesen lelazulni, megbízni, elengedni magam.

Azóta orális orgazmust viszonylag könnyen érek el.

El kellett telnie újabb 10 évnek, mire hüvelyi orgazmusom is lett. Megmagyarázhatatlan időközönként egyszercsak van. Szerencsére a férjemmel volt először is, úgyhogy jó sokáig lehet benne részem!

Szerintem mindenki képes rá, csak valami legátolja. Szerintem át kell lépni a saját korlátokat, el kell lazulni, nem szabad akarni, ismerni kell a saját testünket. Van, aki erre korábban is képes. Én a huszas éveimben kezdtem rá megérni és 30 körül jött az igazi beteljesedés. Nekem szerelem, bizalom kell hozzá. Hipp-hopp nem megy...

2015. szept. 14. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg nem vagyunk egyformák, valakinek szerelem, valakinek nagy farok kell hozzá, valaki meg fizikailag képtelen rá.
2015. szept. 14. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!