Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, képesek lennétek felkenni a punci nedveteket az arcotokra parfüm gyanánt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 10:35
1/9 anonim válasza:
Én nem cserélném le a Black Opium-omat :)
3/9 anonim válasza:
1. Nem a pofámba fújom a parfümöt
2. A punci nedvnek (wthmegfogalmazás) nincs illata / nem olyan intenzív / nem olyan illata van, hogy parfümnek hassználjam.
4/9 anonim válasza:
1. Akkor hova fújod? A hónod aljába?
2. Illata van, és ami még rengeteg van benne és ettől hat a srácokra izgatóan azok a saját feromonjaid.
5/9 anonim válasza:
Négyes!
1. A hónomaljába is fújok dezodort, rendes parfümöt pedig nem a pofámba, hanem a mellkasomra, nyakam fújom.
2. Olvasd el a mondat többi részét is, az első kommentem második pontjában. " nem olyan intenzív / nem olyan illata van, hogy parfümnek hassználjam.
"
Köszönöm.
6/9 anonim válasza:
Te kérdező! Te elég huncut vagy!
8/9 anonim válasza:
Ez de kemény kérdés. xD józanon soha.
9/9 tyson780328 válasza:
En fiu vagyok ,de ne a puncinedvedet kend fel az orcádra ,hanem egy liter spermába furgyé le te kretén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!