Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ez mennyire hátrány?
Jajmár... fejezzétek már be ezt a salátapuncis hülyeséget...
Nem látod, hogy minden férfi ezért van odaáig? -.-"
Nem hiszem, hogy kizáró ok lenne, legyen már eszed.
Nekem elszállt az önbizalmam már rég az itteni hozzászólásokat nézegetve.
Nekem undi-puncim van :D Nagyon nagyok a nagyajkaim, kisajkaim szinte nincsenek is. Minden férfi azt írja, hogy imád a kisajkakkal játszadozni, de nekem olyan szinte nem létezik. Nem merek ismerkedni, mert nem akarom látni a leendő pasim arcát, amikor meglátja a puncimat, ami kb olyan, mint egy frissen vágott sem, semmi nincs rajta.
Szerintem felesleges feltenned ilyen kérdést, mert a legtöbb férfi az olyan puncit szereti, mint a tiéd, csak utána kellett volna keresned...
Tévedsz, kedves előző.
A legtöbb férfi az olyan puncit szereti, amilyenhez hozzájut. :)
Az egy dolog, hogy a nagy kisajak szebb és izgatóbb, de a "keret", vagyis a nő sem elhanyagolható. Lehet még százféle külső-belső előnye, ami miatt - megalkuvó lévén - elnézem neki a saláta hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!