Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ez mennyire hátrány?
Figyelt kérdés
Barátommal szeretnék lefeküdni, viszont engem eléggé zavar, hogy saláta puncim van. Félek, hogy így nem akar majd, nem tetszik neki, vagy nem is tudom. Nektek ez mennyire számít? Légyszi normális válaszokat írjatok, köszönöm.:)2015. szept. 13. 20:26
3/19 anonim válasza:
Előny. Imádjuk a saláta puncit :) Sokkal jobban beindít, mikor csak egy vágás látszik :D
4/19 anonim válasza:
most komolyan? a punci az punci, ígyis úgyis szeretjük..
6/19 RRR válasza:
nem hátrány
és
neki te vagy a minden
mindenre vágyik!!
7/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró, nem tudom ki találta ki hogy csúnya vagy hasonlók :)
8/19 anonim válasza:
A punci az punci! Fogjátok már fel. Imádjuk így is, úgy is! :)
9/19 anonim válasza:
Én kimondottan csak a nagy kisajkakat szeretem.
A kicsi sem kizáró ok ugyan, de csak tizedannyira izgató.
10/19 HeRoO21 válasza:
Ha fujjog a puncidra akkor vele van a baj.. Én speciel imádom a saláta sunát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!