Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a klippnek mekkora a szexuális kisugárzása 10 pontból?
Figyelt kérdés
Nemrég egy technoválogatást hallgattam youtubeon és most hallottam előszőr ezt a számot. Akkoriban 9-ben nem is voltak még ennyire szexuálisan túlfűtött klippek. Mennyit adnál a srác és a lány szexuális kisugárzására 10.pontból? Miért? https://www.youtube.com/watch?v=yjZ696SPqx4 2015. szept. 13. 17:12
1/16 anonim válasza:
Szexuális kisugárzása? Nálam 0. Először tátott szájjal néztem hogy ezmiez.. Aztan csak nevetni tudtam :D bocsi 😂
2/16 anonim válasza:
-10. A srácra lehet, hogy egynémely b_zi rágerjed, ettől eltekintve semmi szegszuális nincs a klipben.
3/16 A kérdező kommentje:
A csaj?
2015. szept. 13. 17:22
4/16 anonim válasza:
Ez nagyon homoszexuális. Hogy szép szóval fejezzem ki magam.
5/16 anonim válasza:
A klipp szexuális kisugárzása = a nullával!!!
Az a pasi, bu*i benne, mint egy görög isten!! :D
6/16 A kérdező kommentje:
És a szőke csaj nem javít semmit a klippen?
2015. szept. 19. 19:00
7/16 anonim válasza:
A szőke csaj?? Hát az kb annyit javít a klippen mint egy marék döglött molylepke! Semmit!
8/16 A kérdező kommentje:
De ő legalább nő. Nem?
2015. szept. 19. 19:25
9/16 anonim válasza:
Persze ő "nő". De te a fiúkat szereted.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem. Én a csaj miatt kérdeztem
2015. szept. 19. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!