Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy 20cm feletti férfiasság előny vagy inkább már hátrány a ti szemszögetekből?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 14:54
11/19 anonim válasza:
Elony! Jo ha nagy es vastag! .. az igazsag faj
12/19 Joe.38 válasza:
Nőknèl a fèrfi pènztàrca nagysàga azèrt jobban szàmít. Làsd Palàcsik Timike ( Vajna apo) . Vagy Zimàny Linda ès ezek ... sok van belőlük. Úgy a nők 99 % -a.
13/19 anonim válasza:
Hát nem tudom... mivel a kulcsszavaknál az "anális" szót adtad meg... Most nem tudom, hogy nyilatkozzak-e, hogy én elviselem-e a puncimban a 20 centis farkat vagy sem, mert gondolom arra nem vagy kíváncsi.
A fenekemben a 13 centi sok volt, bár ott nem a hosszúság a lényeg. Fenekembe soha többet, főleg nem egy ekkorával. De sok nő van, aki szereti szóval...
14/19 anonim válasza:
nem előny,de nem is hátrány. popsiba viszont hátrány...
15/19 anonim válasza:
12-es, és ez téged miért zavar?
17/19 anonim válasza:
a hossz mindegy, ha túl vastag az a nem jó
18/19 anonim válasza:
10-12 15:55
ez pont fordítva van, a vastagság fontosabb mint a hossz
19/19 anonim válasza:
Na még szép, nálam mindenképp előny egy 20 cm feletti intim méret, pláne ha még vastag is és ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül. Egy kellemesen vastag 20-22 centis férfiasság sok nőt levesz a lábáról.
A sok rimánkodó pasi nyugodtan lepontozhat. Ahogy fentebb is írták, nem a nagy farok fáj, hanem az igazság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!