Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány elhiv egy italra/kávéra akkor bejövök neki, lehet szexelni is akar?
Figyelt kérdés
2x futottunk össze, közös barati tarsasag egyik tagja, es csak keveset beszeltünk, de pár napja bejelölt FB-on es irt is, aztan utána megint irt, es elhivott hogy igyunk meg valamit együtt.
Bejövök neki hogy ennyire rámenős, nem várta meg hogy én hivjam el? Nem szoktam ehhez hozza ferfikent.
2015. szept. 13. 12:30
1/6 anonim válasza:
Persze, sőt, hozzád akar menni, és egyből gyereket is akar.
3/6 anonim válasza:
A randi csak formaság. El fogja várni, hogy te hozd fel a szex témát! Én tudom, volt már ilyennel dolgom!
4/6 anonim válasza:
Bejössz neki, de nehogy első randin szextémázz, mert elszúrod.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fogok első randin szextémázni, meg bunkón viselkedni, maximum akkor lesz szex ha rámmászik, vagy mindketten úgy akarjuk, ha nem akkor lesz csók vagy valami, nem kell elkapkodni a dolgokat.. :)
2015. szept. 13. 14:02
6/6 anonim válasza:
Azért hívott el kávézni, mert megkérdezte itt a gyakorin, hogy hogyan adja a tudtodra, hogy bejössz neki, ez hülye Miquel meg azt tanácsolta neki, hogy hívjon le kávézni. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!