Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiuk! Orgazmuskor a hüvely külső izmai gyorsan (egymás után akár ötvenszer is) összehúzódnak, majd elernyednek. A folyamatok gyorsan,40-45 másodperc alatt lezajlanak. (ezt olvastam). ->?
Még nem számoltam meg, hogy hányszor húzódik össze, de igaz. Nekem olyan érzés, mint amikor simán csak akarattal húzom össze a hüvelyizmaimat, de az orgazmuskor történőt sokkal mélyebbről érzem meg erőteljesebbek is az összehúzódások, ja és ezt nem tudom kontrollálni. Próbáltam már, hogy élvezéskor "befeszítve" hagyom az izmaimat, de nem ment, ilyenkor nem engedelmeskedik a kicsike. :D
20/L
hát ennyi nem szokott lenni :-)
de igen ritmikusan összehúzódik és ha benned van a pasi akkor érzi (kézzel és pénisszel is)
pont annyira mint a nő mikor a végén lüktet a pasinak
elsőnek : erőteljesebb lesz az orgazmus ha a végén ráfeszítesz a péniszre :-D
Én úgy szoktam, hogy a végén, mikor már érzem, hogy közeledik az orgazmus, erőteljesen megszorítom a párom péniszét, így amikor orgazmusom van, akkor még jobban feszül (a párom szerint vákuumot csinálok :D ), aztán később, mikor ritmikusan összehúzódik a hüvely, akkor is sokkal erősebbek és intenzívebbek.
22/L
Túlzás az a 50...
" a hüvelyt szándékosan is összehúzhatja a csaj tudtad?"
így igaz.
De azt nem tudjuk annyira gyorsan szorítani, elengedni.
És azt legtöbbször észrevehető...mármint a pasi észreveszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!