Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hány orgazmust bírtok egymás után? (És mennyi ideig? )
Kérnélek benneteket, hogy korotok megadása mellett válaszoljatok. Köszönöm.
Amiért kérdezem. (43F) Nem tudom, hogy az idő előrehaladtával, vagy a párom miatt vagy mi miatt egyáltalán, de utóbbi időben nálam még eljutok a csúcsra az nagyon hosszú idő. Mivel a szex általában akkor ér véget, amikor a férfi elmegy, így ez tulajdonképpen jónak mondható, mert nem az a pár másodperc a lényeg, hanem az oda vezető utat lehet hosszasan élvezni.
Én bírom energiával sokáig. Párom ezen idő alatt úgy 4 orgazmust szokott átélni de én még "hajtanám", csak hát már inkább azt mondja, hogy hagyjam és én magammal foglalkozzak. Ekkor már megsürgetve ... magammal foglalkozom. ;-)
Igaz, hogy aktus közben szokásom simogatni a csiklóját, hogy neki minél hatalmasabb orgazmusa legyen. Bevallom azt élvezem, ha a másiknak jó. Minél jobb a másiknak, annál jobban élvezem ;-)
Válaszokat előre is köszönöm
(Trollkodásra nem vagyok kiváncsi!!)
Tavaly volt egy 19-20 éves barátnőm. Amikor először voltam vele, akkor délután kettőkor kezdtük és 7 után azért kellett megsürgetnem, mert jött haza a pasija.
(Normális ez, hogy ennyi ideig bírom? Lehet ez jó most, csak nehogy rosszat jelentsen.)
Nekem a rekordom olyan 5 órás maraton alatt valami 10+,már nem számoltam. De őszintén megmondom,hogy 3 orgazmussal bőven beérem egy együttlét során,minden további iszonyú nagy "meló".
24 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!