Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szándékosan "kínzott", majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szándékosan "kínzott", majd még ő vigasztalt. Ez most mi?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja kavarunk egy sráccal, azt már a kezdetektől tudtam, hogy az érdeklődése meg az ízlése elég "egyedi" a szex terén, de ma kicsit messzire ment. Nem tudom, lehet mert végignézettem vele ma a Szürke ötven árnyalatát (amit amúgy szeretek, mint film), de előjött belőle az "állat". (azt ugye nem kell mondanom, hogy az egyedi stílus alatt hasonló dolgokat értek, mint a filmben, mondjuk kevésbé durvábban). Belementem valamibe, amiről azt gondoltam, soha nem hagynám senkinek (nem írnám le, mert magánügy, annyi a lényeg, hogy fájdalmat okozott, nagyon), mondván, na majd én megmutatom neki, azt mondta, ezt egy csaj sem viselte el, de őt ez nem érdekli, mert élvezi. Gondoltam én leszek a kivétel, ja nem, kb. 1 perc után kezdtem el sírni...

Azt vártam, a síró lényem láttán majd elégedett lesz, hogy na ő a domináns meg tudomisén, ehhez képest rémületet láttam az arcán, majd vigasztalt meg ölelgetett. (Igaz, semmi olyat nem mondott, hogy bocsánat, vagy bármi) Ez pár órája volt, azóta mindig körülöttem ugrál, nagyon gyengéd, simogat, a mellkasára rakja a fejem, stb...

Elég sok kérdés kavarog bennem. Mi volt ez az éles váltás? Egyáltalán mi lehetett ezzel a dologgal a szándéka, hogy fájdalmat okozzon? És csajok, ti tudnátok hosszútávon egy ilyen pasit tolerálni?

20L

2015. szept. 12. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Mit nem értesz? Te igent mondtál, mert te majd megmutatod neki... Ő pedig örült ennek, hiszen erre vágyott, aztán mikor kiderült, hogy mégsem bírod, megijedt, hogy fájdalmat okozott. Azt hitte, bírni fogod, esetleg szereted az ilyesmit, hiszen vállalkoztál rá.

És nem, nekem nem kéne ilyen férfi. Nem azért, mert baj van vele, mindenki másra gerjed, hanem azért, mert engem ezek a dolgok kicsit sem vonzanak.

2015. szept. 12. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a fura? Az ilyen dolog, normális embereknél ,addig izgató, amíg a másik nem sír például.. Megijedt, hogy túl messzire ment. Jóvá akarja tenni. Törődik veled. Ha ez a teljesen természetes reakció nem lenne, és továbbra is gerjedne arra, hogy te szenvedsz, akkor már lehet nem élnél. Csak úgy mondom.
2015. szept. 12. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A BDSM, csak úgy, mint a normál szex, arról szól, hogy mindketten élvezzék. Ha az egyik fél nem élvezi (mert ha hiszed, ha nem, a fájdalmat is lehet élvezni), akkor az a másiknak sem nyújt igazi élvezetet. Ti még nem ismeritek egymást, te sem vagy tisztában a saját tűrőkepésségeddel, ő meg aztán egyáltalán nem tudhatja, hogy meddig mehet el. Lehet, hogy összeszoktok, és akkor nem kerül sor ilyen malőrre többé. Lehet, hogy sohasem. Ha téged ez egyáltalán nem vonz, nem izgat, akkor inkább nem kéne erőltetned.
2015. szept. 12. 23:17
 4/10 Missi_Key ***** válasza:

Mondd hogy ez kamu kérdés.

Hogy lehet bármi is kevésbé durva mint az a film...?

Szal elfenekelt....más nem nagyon volt amit a csaj se viselt el...hacsak nem futott utánad a liftbe xD. .

Nehehe...ha ez neked durva volt NE nézz igazi bdsm et

2015. szept. 12. 23:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, és egy fontos dolog! Ha úgy döntesz, hogy próbálkozol még, akkor előtte feltétlen állapodjatok meg egy menekülőszóban!
2015. szept. 12. 23:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, de nem eppen jutott eszembe semmi menekulőszot, vöröst, vagy akármit benyogni :)
2015. szept. 12. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Éppen ezért írtam, hogy előtte beszéljétek meg. Ne közben rögtönözz, aztán vagy megérti, hogy mit akarsz vele, vagy nem, hanem legyen egy olyan közös szavatok, ami egyértelmű.
2015. szept. 12. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Szeret fájdalmat okozni, nem kezel egyenlő félként -> ezeket nem tudnám hosszú távon eltűrni. Vezesse le a dühét és energiáit küzdősporttal, ne azzal, hogy nekem fájdalmat okozzon. Amit értékelnék benne, hogy leállt és bűntudata van.
2015. szept. 13. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:

A bdsm nem való mindenkinek. Sőt, csak annak való akit ez vonz eleve. Hobbiból fájdalmat okozni a másiknak mert az olyan szexi....hát, ez elég gáz.

Mondjuk az a film olyan gyenge hogy nem tudom elképzelni mit csinált veled amitől elsírtad magad, de mindegy.

Mondd el neki, hogy ez téged nem vonz. Ennyi. Én tudnám tolerálni, mert én ilyen kapcsolatban vagyok, de hangsúlyozom, ez nem követendő példa.

Az hogy leállt jó dolog, amúgy. Nem biztos hogy rossz srác csak szereti a vad dolgokat. Neked kell tudnod, te mire vágysz és beszéld meg vele, elég-e neki az amit te tudsz nyújtani.

2015. szept. 13. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Tipikus HP vagy. Odáig vagy azért a szutyok szennyért, ráveszed a pasidat, hogy ő is azt tegye veled, utána meg csodálkozol, hogy jé, hát mit tett velem?

Mi lehetett a szándéka? Mondjuk hogy a kedvedben járjon, te szerencsétlen... Hosszú távon tolerálni? Komolyan, te vetted rá a baromságra, és most te kételkedsz benne? Na, ilyen nőm ne legyen soha!

2015. szept. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!