Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingeltünk a barátommal. A pénisze "nem szándékosan", de bekerült a hüvelyembe. Rögtön kivette. Elképzelhető, hogy ennyi idő alatt belémkerülhetett előváladék?
Van egy lánybarátom.
Nála ugyan nem véletlenül hanem szándékoltan szaladt tövig a cerka, de csak egyszer, aztán kiparancsolta magából a srácot és gumit húzott rá. A Gumi nem szakadt el, és abban sült el az arc, de most mégis van egy 9 éves kis előváladék. Amúgy kitűnő tanuló.
Nem vicc, hiába úgy fogalmaztam meg.
Ha figyeltél volna a biológia órán általános nyolcadikban, akkor tudnád, hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumokat. És mint tudjuk 1 spermium termékenyíti meg az egy szem petesejtet.
Szerinted mik az esélyeid?
Persze nem túl valósznű, hogy ennyitől leszel terhes, mert sokan megszakításos módszerrel szexelnek (de ők azért mert rizikóztak bejáratták a módszert).
Azt viszont végképp nem értem, hogy VÉLETLENÜL hogyan akadhatott beléd a barátod farka?
Mi ez itt az Utolsó cserkész Bruce Willissel? (aki látta, érti, aki nem megnézi, aki meg leszarja annak a legjobb)
Véletlenül:)
Jaj bocsáss meg, nagyon peches napom van ma....
Hát, ha megbeszéltétek hogy csak petting, ő meg mégis bedugta neked, én biztos kidobnám a pasit...olyan nincs, hogy véletlen!!!!
Mi a barátommal 3 éve vagyunk együtt, 2 éve van petting, és soha nem fordult ilyesmi elő....mivel megbeszéltük hogy várunk amíg 18 évesek leszünk. Már csak pár hónap:)
Szerintem van rá esély, de nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!